Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 140

Wątek: Oszust!!!!!

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trolluch Zobacz posta
    Warto by go podkleić do giełdy. Jestem pewien, że byłoby to skuteczne.

Podobną sprawą są osoby, które szukają kogoś z miejscowości swojej lub pobliskiej by dał im przestrzelić szkło (nie pożyczył tylko dał na chwilkę). Można by o takiej liście pomyśleć.
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

A czy ktos potrafi wytlumaczyc mi po co jest dzial Kupie? Przeciez z niego korzystaja tylko TIPy, mali handlowcy oraz oszusci, zlodzieje. Ci pierwsi to moga uzyc innego dzialu. Wiec jaki jest sens w utrzymywaniu tego dzialu?

Co do listy checkerow sprzetu, to nigdy nie zrozumiem po co na tej liscie sa osoby z bardzo mala iloscia postow i/lub krotko zarejestrowani. A argument, ze kazdy moze wybrac sobie kogos wg uznania raczej sie nie sprawdza. Bo jak widac chocby po tym temacie, ludzie nie do konca potrafia odnalezc sie w rzeczywistosci..

Cytat Zamieszczone przez Darx Zobacz posta
    Podobną sprawą są osoby, które szukają kogoś z miejscowości swojej lub pobliskiej by dał im przestrzelić szkło (nie pożyczył tylko dał na chwilkę). Można by o takiej liście pomyśleć.
    Moze od razu adresy domow i godziny kiedy nikogo w nim nie ma, co by dalej ulatwiac zlodziejom i oszustom?

Bywalec Awatar DarekB
    Miasto
    Działdowo

Domyślnie

Gostek ujawnił się pod kolejnym mailem ;-)

http://www.ebay.pl/itm/150755502806?...84.m1555.l2649

Domyślnie

Tak, wczoraj do mnie pisał w sprawie 35L. Od razu wyczułem że to on. Mail chyba robsonek@fejm.pl czy jakoś tak.

Zablokowany

Domyślnie

macie jakies dowody, ze tak oskarzacie? bo ja tu widze same domysly, byc moze jest uczciwy a wy go szykanujecie, pomysleliscie o tym?

Bywalec Awatar DarekB
    Miasto
    Działdowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arekkk Zobacz posta
    macie jakies dowody, ze tak oskarzacie?
    Gdybym nie miał to siedziałbym cicho.
    No chyba, że to normalne ciągle zmieniać maila i rejestrować się na różnych forach tylko po to żeby oferować różny sprzęt po atrakcyjnych warunkach.

Zablokowany

Domyślnie

ja tu widze aukcje, a nie jakies warunki cenowe. od 2000 start a same szklo w cenie 5-6 nowe. wiec nic tu podejrzanego nie widze. a fejm to przeciez o2 jest, majac jednego maila mozna sobie dodac aliasy i zmienic tylko nazwe a miec i tak ten sam mail.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arekkk Zobacz posta
    ja tu widze aukcje, a nie jakies warunki cenowe. od 2000 start a same szklo w cenie 5-6 nowe. wiec nic tu podejrzanego nie widze. a fejm to przeciez o2 jest, majac jednego maila mozna sobie dodac aliasy i zmienic tylko nazwe a miec i tak ten sam mail.
    jak tak dobrze widzisz to kup ten obiektyw od tego użytkownika, później go od Ciebie odkupię za gotówkę z odbiorem osobistym i dorzucę Ci 500pln za fatygę
    ale jakbyś przypadkiem wtopił 2000pln to nie przychodź na forum z bekiem

Zablokowany

Domyślnie

darłowo to mogę go odebrać osobiście nawet. a założe konto i zalicytuje. zobaczymy czy pójdzie na odbiór osobisty

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie

powodzenia

Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów