|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|
A czy ktos potrafi wytlumaczyc mi po co jest dzial Kupie? Przeciez z niego korzystaja tylko TIPy, mali handlowcy oraz oszusci, zlodzieje. Ci pierwsi to moga uzyc innego dzialu. Wiec jaki jest sens w utrzymywaniu tego dzialu?
Co do listy checkerow sprzetu, to nigdy nie zrozumiem po co na tej liscie sa osoby z bardzo mala iloscia postow i/lub krotko zarejestrowani. A argument, ze kazdy moze wybrac sobie kogos wg uznania raczej sie nie sprawdza. Bo jak widac chocby po tym temacie, ludzie nie do konca potrafia odnalezc sie w rzeczywistosci..
Moze od razu adresy domow i godziny kiedy nikogo w nim nie ma, co by dalej ulatwiac zlodziejom i oszustom?
Gostek ujawnił się pod kolejnym mailem ;-)
http://www.ebay.pl/itm/150755502806?...84.m1555.l2649
Tak, wczoraj do mnie pisał w sprawie 35L. Od razu wyczułem że to on. Mail chyba robsonek@fejm.pl czy jakoś tak.
macie jakies dowody, ze tak oskarzacie? bo ja tu widze same domysly, byc moze jest uczciwy a wy go szykanujecie, pomysleliscie o tym?
ja tu widze aukcje, a nie jakies warunki cenowe. od 2000 start a same szklo w cenie 5-6 nowe. wiec nic tu podejrzanego nie widze. a fejm to przeciez o2 jest, majac jednego maila mozna sobie dodac aliasy i zmienic tylko nazwe a miec i tak ten sam mail.
darłowo to mogę go odebrać osobiście nawet. a założe konto i zalicytuje. zobaczymy czy pójdzie na odbiór osobisty
powodzenia