Pokaż wyniki od 1 do 10 z 897

Wątek: 5Dmk2 czy 7D

Mieszany widok

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Pitolenia nigdy koniec...
    5DII i 7D to dwa różne aparaty, różne zastosowania. Matko z córką ile jeszcze o tym będzie...
    Wczoraj się przekonałem, że przy szybkiej akcji (tańcu) 5DII jest wolne i co? Takie foty robię jak na lekarstwo, więc nie narzekam.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    (...)
    Wczoraj się przekonałem, że przy szybkiej akcji (tańcu) 5DII jest wolne i co? Takie foty robię jak na lekarstwo, więc nie narzekam.
    No i właśnie to jest odpowiedź na pytanie założyciela tego wątku 5Dmk2 czy 7D
    Jeżeli lubisz fotografować plenery, portretować, wykorzystywać wysokie iso aby nie 'strzelać' z lampy w ciekawym, naturalnym świetle zastanym itp. 5d jest właśnie dla Ciebie.

Ja w ogóle myślę, że to pytanie nie powinno być zadane, ponieważ zadaje to osoba
    traktująca swój aparat jako narzędzie raczej amatorskie, natomiast żaden profesjonalista, nie postawiłby tego pytania ponieważ kupiłby obie puszki i po problemie.

Ja już kiedyś napisałem, że ten wybór wygląda mniej więcej tak:
    jest dwóch kumpli, jeden ma do pracy 25 km autostradą, a drugi 7km droga polną.
    Zadaj im pytanie co jest lepszym wyborem dla każdego z nich np.Porsche 911 czy Jeep Wrangler.
    Jednym i drugim autem 'da się' pokonać obie te drogi, ale oba zostały stworzone do innych celów :wink:

Uprawnienia umieszczania postów