Ja gratuluję autorom 6, 9, 13 i 16 i zazdroszczę takiego wyniku. Moim marzeniem jest osiągnięcie w battlu zera absolutnego a Wam się prawie udało. Wszystkim dziękuję za udział. Na moim jest zdjęcie cienia od żarówki.![]()
Ja gratuluję autorom 6, 9, 13 i 16 i zazdroszczę takiego wyniku. Moim marzeniem jest osiągnięcie w battlu zera absolutnego a Wam się prawie udało. Wszystkim dziękuję za udział. Na moim jest zdjęcie cienia od żarówki.![]()
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Dziękuję za gratulacje, tak, pierwsze zdjęcie jest moje.
Waldek się dowiedział o tym niejako poza kręgami cb i nie była to żadna agitacja wyborcza, zresztą to było w momencie gdy i tak nic by to nie zmieniło ;-)
Zresztą mi ten pomysł też wydaje się banalny, zresztą był to jedyny na jaki wpadłam, i jestem szczerze, naprawdę szczerze zdziwiona, że tak to zdjęcie "pozamiatało". Szczególnie, że startując w battlu i czytając wasze komentarze przed byłam pewna, że będzie gdzieś na szaaarym końcu.
W każdym razie nadal jestem ciekawa autorów pozostałych.
Osobiście bardzo podobały mi się 3,4,10 i 17![]()
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
najeli - gratulacje. praca prosto i na temat.
podobała mi się też 8 i na nią głosowałem.
moja jest 1.
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com
jezyor, wiem, że to jest nic, ale CO to jest?![]()
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Hi...
Dziękuję za uznanie jako autor jednej z wyróżnionych przez Ciebie projekcji "nic". Twoje wyrazy uznania są dla mnie znacznie cenniejsze niż 1 głos (nie mój
przyznany (chyba przez pomyłkę
. Dawno się tak nie ubawiłem czytając ten wątek
. A jednocześnie dawno tak nie zmęczyłem wymyślając "nic"
.
Bardzo dziękuję też najeli że pozwolila mi tfurczo rozwinąć w osobistej rozmowie ideę "nic", a w szczególności filozofię fotografii "niczego". Szczególnie że z tego co widzę jej skromne "nic" wygrało (nie - nie głosowałem - na jej "nic"
.
Pozdrawiam![]()
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com
Moja, czarna dziura nr 12.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Gratulacje Marto!
Moje to nr 4.
Moje zajęło trzecie miejsce (#17) ku mojemu pełnemu zdumieniu.
Gratulacje dla najeli. Naprawdę dobry pomysł.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.