Strona 7 z 130 PierwszyPierwszy ... 567891757107 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 1299

Wątek: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania

Bywalec Awatar soltysh
    Miasto
    gdzieś na Śląsku

Domyślnie

Zbyszko666 jak tak patrzę na tę mapą, którą podesłałeś, to mam wrażenie, że tam są jeszcze 2 parkingi bliżej (od ulicy Urbana) - taka mała sugestia.
    Co do terminu - dla mnie ok, godzina proponuję nie za późną, choć pewnie i tak pogoda zweryfikuje, ale myślę, że proponowane wcześniej 12-13 są optymalne.
    Przy okazji, jakby ktoś reflektował na transport z okolic Jankowic, Chwałowic, Boguszowic, Radlina to zapraszam do kontaktu.
    EOS 550D / T17-50 2.8 VC / C50 1.8 / C18-55 3,5-5,6 / C430EX

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez soltysh Zobacz posta
    Zbyszko666 jak tak patrzę na tę mapą, którą podesłałeś, to mam wrażenie, że tam są jeszcze 2 parkingi bliżej (od ulicy Urbana) - taka mała sugestia.
    Co do terminu - dla mnie ok, godzina proponuję nie za późną, choć pewnie i tak pogoda zweryfikuje, ale myślę, że proponowane wcześniej 12-13 są optymalne.
    Przy okazji, jakby ktoś reflektował na transport z okolic Jankowic, Chwałowic, Boguszowic, Radlina to zapraszam do kontaktu.
    Owszem są 2 parkingi kopalniane, więc też spokojnie można tam się postawić, bo z tego co wiem to strażnika i tak w budce nie ma. Potem i tak czeka nas wyprawa piesza jak już wspomniałem. Oczywiście godzina od 11-13 jak najbardziej. Teraz tylko wybrać optymalną i gitara.

Początki nałogu Awatar Fatamorgana
    Miasto
    Yorkshire/Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbyszko666 Zobacz posta
    z tego co wiem to strażnika i tak w budce nie ma.
    Z Ciebie Zbyszko to normalnie szpieg z krainy deszczowców.;-)
    Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.:smile:
    3x body+16, 18-105, 20-35, 50, 70-200f4, 80-200f2.8, 300f4 + rozmaite foto klamoty

Coś już napisał Awatar Natan
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Chłopaki, a moglibyście podać jakiś nr budynku na tej ulicy bo bym sobie wpisał w gps'a i bym dojechał a tak to mogę krążyć bo nie znam tamtych rejoników

Coś już napisał Awatar oli85
    Miasto
    Poręba

Domyślnie

Panowie tak śledzę wasz temat, i cholernie żałuję że nie mogę się z wami wybrać pilnujcie mi Natana bo to swój chłopak
    40D+BG-E2N | 400D| c70-200 f4 L | Tokina 12-24 f4 | Tokina 28-70 f2,8 | Samyang 8mm Fish-eye |580 EXII| plfoto

Miasto
    Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatamorgana Zobacz posta
    Z Ciebie Zbyszko to normalnie szpieg z krainy deszczowców.;-)
    Hm wiesz, bywa się czasami tu i tam. A że cele rozpoznane to nie jest tak najgorzej i się wie. Samochody będzie można spokojnie postawić.:grin:

@Natan

wpisz sobie ul.Tetmajera 215, ale do samego celu nie jedź tylko do omówionych parkingów. Choć zawsze mozesz podłączyć się do kogoś z regionu i jechać razem.

Coś już napisał Awatar Natan
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Dzięki Zbyszko.
    Za parkingami będę się rozglądał, a jak Was poznam? Może niech każdy trzyma różę w...dłoni

Miasto
    Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Natan Zobacz posta
    Dzięki Zbyszko.
    Za parkingami będę się rozglądał, a jak Was poznam? Może niech każdy trzyma różę w...dłoni
    Poznasz na pewno, to będzie jedna jedyna zorganizowana grupa w niedziele południe

Początki nałogu Awatar Fatamorgana
    Miasto
    Yorkshire/Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Natan Zobacz posta
    ... a jak Was poznam? Może niech każdy trzyma różę w...dłoni
    Jak znam życie i takie plenery, to z reguły chłopaki przytaszczą duże torby wyładowane czym się da- także będą obwieszeni sprzętem jak komandos bronią...;-)
    Nie ma szans aby taką uzbrojoną bandę przegapić.

to będzie jedna jedyna zorganizowana grupa w niedziele południe
    W dodatku jedyna tak szurnięta by łazić po jakiejś hałdzie...i to nie w poszukiwaniu wungla.
    Ostatnio edytowane przez Fatamorgana ; 11-01-2012 o 17:43
    Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.:smile:
    3x body+16, 18-105, 20-35, 50, 70-200f4, 80-200f2.8, 300f4 + rozmaite foto klamoty

Strona 7 z 130 PierwszyPierwszy ... 567891757107 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów