Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Dostępność canona 35mm 1.4

Bywalec Awatar KrzysiekT
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Przecie już na allegro przed świętami widać było oscylację ceny w okolicach 3800 zł, myślę, że po wprowadzeniu wersji II będzie następna obniżka. Mówimy oczywiście o egzemplarzach używanych.

Moim zdaniem szkła w Canonie są trochę przewartościowane, ale składa się na to kilka czynników (cena euro, dostępność używanych egzemplarzy, opinia na forach itd.)
    Pozdrawiam, Krzysztof

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Da__FreaK Zobacz posta
    Po przeanalizowaniu wszelkich za i przeciw trzydziestka piatka nadal jest moim marzeniem
    Zatem bede zamienial z mala doplata swojego 24-70 i chce sprawic sobie 35 L ! O !
    He, he też przebyłem taką drogę i napiszę, że zdecydowanie warto :wink:
    Używałem dwie 35-tki i różnicy w jakości nie dostrzegłem, obie bardzo dobre.
    Pozdr

Zablokowany

Domyślnie

KrzysiekT -widocznie nie to Allegro przegladalam bo w cenie ponizej 4k nie moglam znalezc nowej 35L -nawet przed swietami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kanzas Zobacz posta
    KrzysiekT -widocznie nie to Allegro przegladalam bo w cenie ponizej 4k nie moglam znalezc nowej 35L -nawet przed swietami
    Poszukaj w historii, święta 2009, raczej wielkanoc niż sylwester

Początki nałogu Awatar merida

Domyślnie

Ja to tak widzę,że 35L jest na tyle genialna,że lepiej zbierać na 24II niż czekać co przyniesie poprawiona wersja 35II .

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merida Zobacz posta
    Ja to tak widzę,że 35L jest na tyle genialna,że lepiej zbierać na 24II niż czekać co przyniesie poprawiona wersja 35II .
    Z tym geniuszem bym tak nie przesadzał. Świetne szkło to prawda, ale do poprawienia jest trochę.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Uzależniony

Domyślnie

Poprawiać można wszystko w nieskończoność - wszakże lepsze wrogiem dobrego , prawda?
    Tu bym jednak uważał, żeby nie wyszło jak w Nikonie i jego 35/1.4. Miała być rewelacja, miazga ze staruśkiego Canona i ogólny pogrom a wyszła drożyzna z mułowatym AF-em i ostrością jakoś wymijającą się z tymi przedpremierowymi, huraoptymistycznymi MTF-ami wcale nie lepsza od poczciwej eLki.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów