Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Canon EOS 550D + 18-135

Domyślnie

a jesli sie zastanawiasz dalej polecam poczytac na ,, fotopolis ,, lub ,, optyczne ,, dowiesz sie czym sie różnia od siebie , ale jak pisalem za taką cene i to nowka to brał bym bez zastanowienia . jak by cos zawsze mozesz odsprzedać bez wiekszej straty

Awatar CNCRob
    Miasto
    Birmingham UK

Domyślnie

niestety bylem rano w sklepie, jakies pol godziny po otwarciu i w gablocie nie mieli juz zapakowanych aparatow, zostala tylko wystawowa obmacana sztuka wiec nie bralem. jednak byl to 500D ale szklo jak napisalem wyzej.
    ps. dla niedowiarkoe proponuje przejechac sie kiedys do uk na swieta a nie tylko narzekac i wymyslac. tu mozna o tej porze roku kupic polowe rzeczy za bezcen...

Bywalec Awatar jeff.lebowski
    Miasto
    UK

Domyślnie

Jaki to likiwidowany sklep? Best Buy moze?
    Canon 5D Mark II | C 28 1.8 | C 50 1.4 | C 85 1.8 | YN-565EX | Manfrotto 725B

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

@ CNCRob a zwróciłeś może uwagę czy były jakieś konkretne promocje na 60d?

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CNCRob Zobacz posta
    dla niedowiarkoe proponuje przejechac sie kiedys do uk na swieta a nie tylko narzekac i wymyslac. tu mozna o tej porze roku kupic polowe rzeczy za bezcen...
    Nie popadajmy w jakieś nie potrzebne paranoje Nikt nie jestem zmuszony szukać szczęścia u sąsiadów tylko po, to by trafić na wyprzedaż. U nas też często zdarzają się wielkie promocje. Bardziej ciekawi mnie istota gwarancji. Przecież potrzebny jest paragon albo chociaż pieczątka na karcie gwarancyjnej. Nie wyobrażam sobie by canon zrealizował pustą kartę gwarancyjną. Tym bardziej wątpię by zlikwidowany sklep wystawił mi paragon
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darx Zobacz posta
    Nie wyobrażam sobie by canon zrealizował pustą kartę gwarancyjną. Tym bardziej wątpię by zlikwidowany sklep wystawił mi paragon
    a dla czego miał by nie wystawic ? .
    ze sie likwiduje to nie znaczy ze na czarno sprzedaje , odpuszcza sie tylko marżę sklepową i po problemie sprzęt schodzi jak ciepłe bułeczki

do tego UK to nie PL ,tam nawet w serwisie inaczej podchodzą do sprawy .
    kolekcjoner sprzętowy

Awatar CNCRob
    Miasto
    Birmingham UK

Domyślnie

witam ponownie, niestety nie bylo mnie kilka dni ale juz odpowiadam:

jeff.lebowski tak dokladnie, to BEST BUY. docelowe zamkniecie sklepow tej sieci ma byc 15 stycznia i do tego czas ceny caly czas spadaja na wszystko co sie tam znajduje.
    Bangi tak, ostatnim razem jak bylem to stala nawet jeszcze 60d ale nie zwracalem na nia uwagi wiec nie wiem jaka nawet miala cene.
    co do gwarancji to jak kolega krzys41 napisal, UK to nie polska gdzie probuja milion razy sprzet naprawic, przy zakupie dostajemy paragon i wszystko jest ok, przy awarii tu sie po prostu sprzet wymienia na nowy albo oddaje pieniadze, wiem bo przerabialem juz to.

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CNCRob Zobacz posta
    witam ponownie, niestety nie bylo mnie kilka dni ale juz odpowiadam:

jeff.lebowski tak dokladnie, to BEST BUY. docelowe zamkniecie sklepow tej sieci ma byc 15 stycznia i do tego czas ceny caly czas spadaja na wszystko co sie tam znajduje.
    Bangi tak, ostatnim razem jak bylem to stala nawet jeszcze 60d ale nie zwracalem na nia uwagi wiec nie wiem jaka nawet miala cene.
    co do gwarancji to jak kolega krzys41 napisal, UK to nie polska gdzie probuja milion razy sprzet naprawic, przy zakupie dostajemy paragon i wszystko jest ok, przy awarii tu sie po prostu sprzet wymienia na nowy albo oddaje pieniadze, wiem bo przerabialem juz to.
    uk to jest raj po prostu, ale nie aż taki. Oddać można, ale nie tylko w jakimś określonym czasie po zakupie, zależnie od sklepu.

Wielkie promocje takie jak ten 500D z 18-135 to się zdarzają, ale nie w likwidowanych sklepach, i trzeba przyjść nie pół godziny po otwarciu tylko 5 godzin przed, a ilość pudełek jest niewielka.

A lodówki, pralki, albo jakieś karty pamieci, jakieś softwery, sprzęt co był macany, i inne takie fanty, to owszem. A Canon nowy nie, bo sklep co sobie nie radził musiałby za to zapłacić. Po co, kiedy można przyciągnąć naiwnych taniej?

Domyślnie

i nie tylko tak jest w UK . kiedyś poprosiłem kolegi córke ( mieszka w IRL )
    by kupiła mi Tamrona , bo był dużo tańszy jak u nas . po ponad miesiącu oddala go bez problemu w sklepie , i nikt nawet nie pytał dlaczego , ot po prostu nie odpowiada i tyle .

kolejny przykład :
    dużo polskich sklepów sprowadza sprzęt z Niemiec ( miedzy innymi z MM ) i tez tam odsyła do serwisu w razie jakichkolwiek problemów , dlatego trawa to tak długo ( akurat kolega pracuje w takim sklepie którego nazwy nie wspomnę )
    kolekcjoner sprzętowy

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów