Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Canon EOS 550D + 18-135

Mieszany widok

Awatar CNCRob
    Miasto
    Birmingham UK

Domyślnie

niestety bylem rano w sklepie, jakies pol godziny po otwarciu i w gablocie nie mieli juz zapakowanych aparatow, zostala tylko wystawowa obmacana sztuka wiec nie bralem. jednak byl to 500D ale szklo jak napisalem wyzej.
    ps. dla niedowiarkoe proponuje przejechac sie kiedys do uk na swieta a nie tylko narzekac i wymyslac. tu mozna o tej porze roku kupic polowe rzeczy za bezcen...

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CNCRob Zobacz posta
    dla niedowiarkoe proponuje przejechac sie kiedys do uk na swieta a nie tylko narzekac i wymyslac. tu mozna o tej porze roku kupic polowe rzeczy za bezcen...
    Nie popadajmy w jakieś nie potrzebne paranoje Nikt nie jestem zmuszony szukać szczęścia u sąsiadów tylko po, to by trafić na wyprzedaż. U nas też często zdarzają się wielkie promocje. Bardziej ciekawi mnie istota gwarancji. Przecież potrzebny jest paragon albo chociaż pieczątka na karcie gwarancyjnej. Nie wyobrażam sobie by canon zrealizował pustą kartę gwarancyjną. Tym bardziej wątpię by zlikwidowany sklep wystawił mi paragon
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darx Zobacz posta
    Nie wyobrażam sobie by canon zrealizował pustą kartę gwarancyjną. Tym bardziej wątpię by zlikwidowany sklep wystawił mi paragon
    a dla czego miał by nie wystawic ? .
    ze sie likwiduje to nie znaczy ze na czarno sprzedaje , odpuszcza sie tylko marżę sklepową i po problemie sprzęt schodzi jak ciepłe bułeczki

do tego UK to nie PL ,tam nawet w serwisie inaczej podchodzą do sprawy .
    kolekcjoner sprzętowy

Uprawnienia umieszczania postów