Połączyłem.
Tak
Nie
Połączyłem.
Kupiłem BP-511 Li-ion Premium do Canona 5D
Bardzo dobry i tani.
Nie mniej odradzam kupowanie na allegro.
Bezpieczniej jest w sklepach internetowych z własnym odbiorem.
Kupiłem własnie na Allezło baterię do 60D i... I szlag mnie trafił bo miał to być orginał i gdybym się nie zaczął przyglądać szczegółom to bym się dał nabrać.
Oto link do kolejnej aukcji: http://allegro.pl/canon-lp-e6-nowy-o...963469445.html Bateria wygląda jak orginał wytłoczenie na wierzchu naklejka Canon pod spodem ale... No właśnie ale naklejka różni się od tej którą mam już w aparacie. Zacząłem od mistrza Google który mi pokazał że wszystkie orginalne mają takie same naklejki. A zupełnym hitem było Made In Japan ale napisane Mdae In JapanNie ma szans żeby taka firma jak Canon sprzedająca miliony produktów miała literówki hehe Jak będzie chwila to wrzucę fotki tej "drogiej" podróbki. Okazje nie istnieją i najlepiej kupować po prostu w sklepach a Allezło olewać ciepłym moczem!!
po co wam oryginał za taką kasę? ja dokupiłem hehnela i jest jak najbardziej ok. Dałem jednak za niego chyba ze 140 czy 150 zł, no, ale to i tak około połowy tego co oryginał.
70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG
asciersk raczej wie że przestanie działać, a zużycie się ogniw chyba nie jest objęte w gwarancji![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII