Dobrze użyta lampa może być pomocna. Tylko dla mnie "dobrze użyta" w większości znaczy, że trzeba maksymalnie odbijać od dużych białych powierzchni. Prawie w każdym z kościołów jest to niewykonalne.
Dobrze użyta lampa może być pomocna. Tylko dla mnie "dobrze użyta" w większości znaczy, że trzeba maksymalnie odbijać od dużych białych powierzchni. Prawie w każdym z kościołów jest to niewykonalne.
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Nie wyobrażam sobie błyskać w kościele chyba, że jest mega ciemny kościół ale takich coraz mniej. Lampa sie przydaje ale trzeba umieć jej użyć. Jak widze ludzi z 580EX i nawet palnika przy kadrach pionowych nie przekręcają to smiech mam od ucha do ucha![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
"możebyć" a "jest" to różnicanie po to inżynierowie wymyślili obrotowy palnik
![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
A jak ktoś chce odbić światło od ściany a nie od sufitu?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ale przyjmujesz do wiadomości ewentualność że pasuje nie przekręcony?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Zdarzyło mi się odbić błysk lampy od sukni ślubnej mojej córki, bo do białego sufitu było za daleko, a białe ściany były dość szczelnie obstawione gośćmi. Miałem wtedy palnik obrócony lekko do tyłu i nie podniesiony. Zdejmowałem wtedy kumów... Ale to taka amatorska akcja była. Nie robię ślubów i nie zamierzam.
Ostatnio edytowane przez mc_iek ; 29-11-2011 o 15:45
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!