Pokaż wyniki od 1 do 10 z 211

Wątek: Tło fotograficzne ... jakie?

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kh29228 Zobacz posta
    szary jest imho zbędny. dodatkowo z kolorowych brałbym granatowy
    Szary to podstawowy u mnie, z mojej wrodzonej leniwości często robię z niego biel lub czerń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aligator16 Zobacz posta
    Szary to podstawowy u mnie, z mojej wrodzonej leniwości często robię z niego biel lub czerń
    no a ja właśnie przeciwnie, szary uzyskuję z białego lub czarnego w zależności od potrzeb każdy robi po swojemu i obie drogi są ok

Domyślnie Tło materiałowe

Hej cześć,
    Karton jest fajny i w ogóle, szukam jednak tła materiałowego.
    Oczywiście nawet nie splunę na tła z Allegro typu pvc itd, bo to się nie wiem sumie do czego nadaje....
    Używam teł Savage i Colorama i jest w porządku z wyjątkiem faktu, że są drogie i delikatne.
    Mój znajomy ma odziedziczone tło malowane na jakiegoś rodzaju płótnie - ot takie niejednorodne plamy, które są bardzo przyjemne do portretów. (nie ma porównania z ofertą Funsports'ów itp.) Tło jest dość sztywne (zapewne z powodu farby) i bardzo mocne -można je zmyć.
    Od dłuższego czasu poszukuję takiego tła, ale znajduję jedynie jakieś totalne badziewia, księżycowe scenki, itd.
    Czy ktoś z Was ma może koncepcję gdzie można takiego typu tło kupić klub ewentualnie jakieś doświadczenia w wykonaniu własnym? Z góry dzięki za info!
    Zawsze po właściwej stronie obiektywu

5d | 50/1.4 | 17-40L | 135 L | 70-200/2.8L | 580EXII | 430EXII

Uprawnienia umieszczania postów