Nie ma i nie będzie. Reklama już była, iwent się odbył, akcja zwróciła się z dużą nawiązką.
Nie ma i nie będzie. Reklama już była, iwent się odbył, akcja zwróciła się z dużą nawiązką.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ktoś coś wie co z tą sprawą?
Jak dla mnie te zdjęcia są coraz bardziej głupie, widziałem mad morzem w płetwach i ubranych jak na ceremonii. A wolność myśli i tak jest jak nie ma na to patentu.
ludzie mają nastrane w głowach jak sie o takie zdjecia procesują nawetnie chce mi sie czytać wpisów w wątku , zeby sie nie okazała ze pierwowzór to tez czyjs plagiat :-D ,dobrze ze ten co pierwszy portret zrobił nie chce pozywać następnych :-)
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Ostatnio edytowane przez grzegorzki ; 10-11-2011 o 07:57 Powód: Automerged Doublepost
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
"Mocą postanowienia namiestnika gen. Józefa Zajączka z 16 stycznia 1816 r. nastąpił nowy podział administracyjny. Zakładał on utworzenie ośmiu województw podzielonych na obwody, a te z kolei na powiaty. Jednym z województw miało być województwo krakowskie. Jego siedzibą nie mógł zostać jednak Kraków, który decyzją Kongresu Wiedeńskiego wszedł w skład autonomicznego państewka – Rzeczpospolitej Krakowskiej. Wobec powyższego stolicę województwa krakowskiego zamierzano ulokować w Miechowie. Miasto ze względu na brak bazy lokalowej nie nadawało się na siedzibę władz wojewódzkich. 6 sierpnia 1816 Namiestnik Królewski wyznaczył Kielce na stolicę województwa krakowskiego."
hehehe
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?p=253342
http://fotofabryka.info.pl/blog/2011...do-fotografii/
Ciekawe czy jeszcze coś prócz przeprosin....
BTW, niezłą reklame zrobili fotofabryce...
Ostatnio edytowane przez yarson ; 15-11-2011 o 00:12
No to czekamy na kolejne pozwy tego typu... Para na tle bentleja z takiego i takiego roku, para na tle stogu siana ... I tak upadnie fotografia ślubna (przez ciąganie się po sądach) w Polsce bo każdy będzie mógł zastrzec sobie jakiś pomysł .. Tu stara zasada - nie ważne jak się pisze - byle by ktoś pisał. To ja w takim razie zastrzegam sobie prawo do zdjęć obrączek na tle ołtarza ...