Nie wiem, czy mnie coś ominęło, ale ekran to jest lepszy w iPhonie (rozdzielczość, kalibracja kolorów - idealny do pokazywania zdjęć).
Nie wiem, czy mnie coś ominęło, ale ekran to jest lepszy w iPhonie (rozdzielczość, kalibracja kolorów - idealny do pokazywania zdjęć).
O obiektywach wiem prawie wszystko
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Mam ip4 miałem samsungi i mam HTC, i niestety przed Androidem daleka jeszcze droga, której końca szczerze mówiąc nie widać (wady systemu otwartego)., więc można spokojnie włączyć ignore na tego typu propozycje.
Co do tematu, to w Twoim przypadku brałbym ip4 32GB, do oglądania fotek i zabawy będzie w sam raz. Ja osobiście będę łykał niedługo 4s-a, bo jednak zdarza mi się czasem coś pstryknąć, czy nakręcić, a tu widzę zauważalny postęp.
PS. Do pokazywania to brałbym generalnie ipada, tap madel nie oglądał?
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Tak czytam te ciekawostki o wiedzy tajemnej, sekretnych trikach i zastanawiam się jakim cudem przejście na SGSII ze starego WM zajęło mi kilkadziesiąt minut na wgranie nowego launchera, przewertowanie menu i skonfigurowanie pod siebie. A jakim cudem wszystko mi hula jak burza , nic się nie zawiesza, gps łapie fixa w 5 sekund a aku trzyma 4 dni to już zielonego pojęcia nie mam
Ale ok, nie wtrącam się bo pewnie i tak mam jakiegoś farta a applowcom rzadko co można przetłumaczyć :-P
A co będzie jak taki ajfon zrobi bęc na beton?
Oj, będzie bolało, bo 4k to nie to samo co 2k.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=elKxgsrJFhw
C40D, T17-50/2.8VC, T70-300/4-5.6USD/VC, Marumi DHG SLP, Metz 58AF2, BC700, Kata3N1-30
photo of dried tomatoes
Ostatnio edytowane przez arra ; 25-10-2011 o 02:55
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu