Strona 19 z 26 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 258

Wątek: Apple iPhone 4S

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Gdybym miał coś innego niż iP4, to bym się nie wahał tylko wymieniał przy założeniu posiadanych środków finansowych.

Opiniodawcy iP4S dzielą się IMHO z grubsza na dwie kategorie: na zadowolonych posiadaczy tego cacka i na nieprzejednanych, zagorzałych jego przeciwników i krytyków, którzy ze względów budżetowych byli zmuszeni nabyć inny telefon. :smile:

Na Flickr można oglądać niesamowite zdjęcia wykonane tym telefonem, który do codziennego użytku z powodzeniem może zastąpić kompakt, przy znacznie bardziej kieszonkowych od niego rozmiarach.
    Zastanawiałem się nad zakupem jakiegoś kompakta, ale iP4S z powodzeniem może go zastąpić, a oprócz tego może dzwonić i zastępować wiele funkcji małego komputera.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Domyślnie

4S fajna sprawa, dopracowany system duzo fajnego softu, jednak to dobry sprzęt dla młodzieży do lansowania sie :-P chyba jestem za stary na takie świecidełka

Nokia N8 oferuje jeszcze lepszy aparat, trwalsze solidniejsze wykonanie, darmową niezawodną nawigację, gorszy jest tylko sam system i mniejsza ilość aplikacji na niego, jednak z najnowszą wersją Belle naprawdę jest to bardzo przyjemny juz sprzęt w codziennym użytkowaniu.

Do tego jest sporo tańsza, osobiście w każdej chwili moge sie przesiąść na 4S ale uważam ze nie ma sensu bo juz wyrosłem z zabaw typu instalowanie ciągłe to nowych aplikacji, granie w gry itd.

Na miasto uważam liczy sie najbardziej możliwie najlepszy aparat, nawigacja, poczta email, jakość połączeń, wytrzymała konstrukcja telefonu, inne pierdoły są mało istotne, w domu wole polatać po necie na tablecie z androidem.
    I nie żeby nie było mnie stać na 4S ale nie warto nawet w przypadku zgubienia, upadku itp.
    Ostatnio edytowane przez PeterMac ; 03-03-2012 o 16:08

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PeterMac Zobacz posta
    4S fajna sprawa, dopracowany system duzo fajnego softu, jednak to dobry sprzęt dla młodzieży do lansowania sie :-P chyba jestem za stary na takie świecidełka

Nokia N8 oferuje jeszcze lepszy aparat, trwalsze solidniejsze wykonanie, darmową niezawodną nawigację, gorszy jest tylko sam system i mniejsza ilość aplikacji na niego, jednak z najnowszą wersją Belle naprawdę jest to bardzo przyjemny juz sprzęt w codziennym użytkowaniu.

Do tego jest sporo tańsza, osobiście w każdej chwili moge sie przesiąść na 4S ale uważam ze nie ma sensu bo juz wyrosłem z zabaw typu instalowanie ciągłe to nowych aplikacji, granie w gry itd.

Na miasto uważam liczy sie najbardziej możliwie najlepszy aparat, nawigacja, poczta email, jakość połączeń, wytrzymała konstrukcja telefonu, inne pierdoły są mało istotne, w domu wole polatać po necie na tablecie z androidem.
    I nie żeby nie było mnie stać na 4S ale nie warto nawet w przypadku zgubienia, upadku itp.

A nie mówiłem ?

Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Bywalec Awatar daviddark
    Miasto
    Cork - Ireland

Domyślnie

aaaah szkoda że takie krótkie
    Za każdym razem ocieram łzy ze śmiechu.
    Mogę wrzucić na demotywatory.pl ?

dobre dobre
    Przemek

p.s. Zmień czym prędzej samochód (jeśli posiadasz) na fiata 165p .. wiesz… w razie stłuczki albo zadrapania lub wgniecenia itp…
    5D2, 60D, 35 1.4 L, S50 1.4, C50 2.5 Macro, 85 1.8, 70-200 2.8 IS L
    (2011) 27" iMac i7 3.4Ghz 16GB, 2T, 2GB Radeon, LaCie 1TB LBD Thunderbolt
    Blog
    portfolio

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Iphone ma hdmi? Można go użyc jako odtwarzacz hd? Lub jako dysk przenośny? A jak sobie radzi z podpiętym pendrivem?

Bywalec Awatar WaldekA
    Miasto
    Jaroszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Iphone ma hdmi? Można go użyc jako odtwarzacz hd? Lub jako dysk przenośny? A jak sobie radzi z podpiętym pendrivem?
    Z żadną z tych rzeczy sobie nie radzi:-)
    Kiedyś tu była stopka:-)

Domyślnie

daviddark - oj co ten Apple robi z ludzi ze są az tak zaślepieni w te lusterka żałosne, widzisz ja w przeciwieństwie to ciebie nie mam klapek na oczach i wybieram ten sprzęt który oferuje to co mi jest potrzebne (głównie aparat i nawigacja) a nie kieruje sie tylko jabłkiem na obudowie.

namoamo - w N8 masz HDMI i USB, może służyć jako dysk przenośny.
    Ostatnio edytowane przez PeterMac ; 04-03-2012 o 21:03

Bywalec Awatar daviddark
    Miasto
    Cork - Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WaldekA Zobacz posta
    Z żadną z tych rzeczy sobie nie radzi:-)
    a niby po co ma sobie radzić ?
    Jeszcze nigdy nie miałem potrzeby czegoś takiego robić
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    daviddark - oj co ten Apple robi z ludzi ze są az tak zaślepieni w te lusterka żal, widzisz ja w przeciwieństwie to ciebie nie mam klapek na oczach i wybieram ten sprzęt który oferuje to co mi jest potrzebne a nie kieruje sie tylko jabłkiem na obudowie.

namoamo - w N8 masz HDMI i USB, może służyć jako dysk przenośny.
    Jesteś coraz zabawniejszy
    Skąd Ty możesz wiedzieć czego ja oczekuje od sprzętu ??
    Twój tablet na Androidzie ma cechy nadprzyrodzone ?
    Ostatnio edytowane przez daviddark ; 04-03-2012 o 21:11 Powód: Automerged Doublepost
    5D2, 60D, 35 1.4 L, S50 1.4, C50 2.5 Macro, 85 1.8, 70-200 2.8 IS L
    (2011) 27" iMac i7 3.4Ghz 16GB, 2T, 2GB Radeon, LaCie 1TB LBD Thunderbolt
    Blog
    portfolio

Coś już napisał

Domyślnie

Jak robiłem dzisiaj zdjęcia na allegro, to mi się nie chciało iść po 5dmk2 do drugiego pokoju, fotki poszły z 4S, a item się sprzedał po...minucie więc coś tam widać

zostawiłem exifa: http://img703.imageshack.us/img703/187/img0248copy.jpg

A tak na serio, to polecam 4S do foteczek. A wojny Apple vs Hejters mnie nie interesuja

Domyślnie

Tu jakby ktos chciał porównać sobie jakość zdjęć miedzy aparatami

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?...&idPhone3=3252

Krótko i na temat, 4S ma sporo lepszy aparat od 4, raz ze nie szumi tak strasznie jak 4 i nie przegina tak kolorów (czerwień w Iphone 4 jest nienaturalnie bardzo podbita)

http://img831.imageshack.us/img831/9764/22651501.png

Nadal jednak w zdjęciach Nokia N8 jest lepsza od 4S, a od 4 o całe niebo, podkreślam zdjęciach, bo juz filmiki 4S kreci odrobinkę lepsze. Warto tez wspomnieć ze N8 ma lampe ksenonową co w ciemnych warunkach robi ogromna różnice na plus w porównaniu do diody led.

daviddark - weź już chłopie skończ bo jesteś delikatnie mówiąc niepoważny i sie tylko błaźnisz tutaj, nie chce mi sie z tobą zupełnie gadać.

qwert - wcale nie jestem hejtersem Apple'a uważam ze 4S to na prawde kawał świetnego dopracowanego urządzenia, ale stawiam sprawę obiektywnie i nie trawie ludzi którzy są aż tak bardzo zaślepieni i nie widzą innego sprzętu poza Apple.
    Ostatnio edytowane przez PeterMac ; 04-03-2012 o 21:40

Strona 19 z 26 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów