Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Być może chcieli zunifikować LCD. Dzięki temu będą mogli górne LCD wykorzystać w innych modelach.
Wątpię aby zmienili sterowanie tak bardzo. Za to te lupki wycierały się dość szybko, pewnie dlatego z nich zrezygnowali.
Ten z literka Q wyświetla nowe Quick Menu wprowadzone w 7D. Tam można zmienić sporo ustawień, między innymi Picture Styles.
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos7d/page8.asp
Pewnie tak. 60D juz tak ma.
Zamieszczone przez dpreview
...
Bardzo dziękuję.
Równiez bardzo się cieszę, że społeczność użytkowników aparatów Canon dostąpiła od Canon Polska tak wielkiego wyróżnienia i została w miejscu jej spotkań poinformowana o premierze, o której cały świat zewnętrzny trąbi od 2 dni.
Jestem wyjątkowo wzruszony i równie mocno "pozytywnie" zaskoczony, jak po wizycie na pustym stoisku Canon Polska, na targach w Łodzi, w zeszłym roku.
Prosze równiez przekazać, że w dowodzie wdzięczności, gotów jestem zasponsorować działowi marketingu CP 50 rolek ręczników papierowych.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 19-10-2011 o 19:00
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
witaj w klubie.
oznaczeń lupy faktycznie nie ma, ale standardowe (gwiazdka i punkty) są, tylko od góry. i mam nadzieję, że żadnych zmian w obsłudze lupy nie będzie, a to co najwyżej zmiana ikon albo zdjęcia przedprodukcyjnej puszki, na której po prostu zapomnieli o tych ikonach.
to przycisk Q od quick settings (Q Menu) - jak w 1100D
![]()
![]()
jaki gest!![]()
Ostatnio edytowane przez mxw ; 19-10-2011 o 19:34
pozdro.,
m.
---Moje zdjecia na FB---