Pokaż wyniki od 51 do 60 z 258

Wątek: Apple iPhone 4S

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luc_october Zobacz posta
    Aplikacji do gps masz do wyboru- do koloru. geotagowanie zdjęć oczywiście też.

Natomiast wkurzają niektóre ograniczenia telefonu. Brak swobodnego przesyłu danych przez bluetooth. Brak normalnego kopiowania z/na komputer plików.
    wejście w menu aparatu, czy w odczyt sms-ów trwa dłużej niż w nokii 3310
    Jest tego masa.
    Tak z ciekawości, jako posiadacz iP zastanawiam się co i kto (za wyjątkiem pryszczatych młokosów wymieniających się namiętnie beznadziejnymi dzwonkami) potrzebuje przesyłu danych po bluetooth do np. nokii? To samo tyczy się kopiowania plików do telefonu, co za pliki potrzebujesz kopiować? Ja bez problemu kopiuje sobie wszystkie potrzebne mi do pracy dokumenty (docx, xlsx, pdf) do telefonu i z powrotem bez problemu (oczywiście przy pomocy itunes)
    PS. Nie wiedziałem, że Nokia 3310 miała aparat. Moja nie miała. SMS-y też IP4 szybciej otwiera.

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    A jak się sprawdza toto jako nawigacja GPS w Polsce ? Są dokładne mapy ?
    Używam od ponad roku Navigon Europe z 3D landmarksami i traffikiem. Bardzo fajna i robiąca wrażenie navi (w Europie miodzio, w Polsce Mapamap czy Automapa radzi sobie podobno lepiej).
    Ostatnio edytowane przez arra ; 18-10-2011 o 22:42 Powód: Automerged Doublepost

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów