Pokaż wyniki od 1 do 10 z 126

Wątek: Fotografia ślubna w skrócie

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez plraven Zobacz posta
    Sugeruję, żeby każdy robił jak mu wygodnie i jak się czuje z tym najlepiej W relax foto nie ma 23x15, a najbardziej mi spasowała ich jakość, więc ucinam te 2 cm.
    - Rzeczywiście ceny mają super ... 2,6 zł za 15x21 to jakaś masakra - skąd oni to biorą ? Nawet po ewentualnym rabacie nie zbliżą się do 1,7 (mówię o cenie początkowej, bez rabatu za liczbę odbitek) oferowanej przez Lab Polska czy Lab HD. I te dwa laby mają normalną wielkość odbitek (czyli 15x23) a nie tylko 15x21... I robią zdjęcia na profesjonalnym Kodaku (mówię o popierze).

Pytanie: po co wywołujesz zdjęcia w formacie 15x21 skoro on ucina ok. 8% kadru w porównaniu do nie przycinającego (nie mówię o spadach - każdy lab minimalnie ucina jeśli chodzi o spady) formatu 15x23 ? Nie szkoda Ci tych 8% kadru ?

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KubaZowsik Zobacz posta
    - Rzeczywiście ceny mają super ... 2,6 zł za 15x21 to jakaś masakra - skąd oni to biorą ? Nawet po ewentualnym rabacie nie zbliżą się do 1,7 (mówię o cenie początkowej, bez rabatu za liczbę odbitek) oferowanej przez Lab Polska czy Lab HD.
    Profi Lab w Kinie Relax (którego podono juz nie ma ) to bardzo stara firma. Mają od lat wielu wiernych klientów i rzeczywiście sa dobrzy. Nie znaczy to, że inni nie są równie dobrzy lub lepsi. Wydaje mi się, że ich wysokie ceny wynikają zarówno z tradycji, jak i miejsca.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów