Pokaż wyniki od 1 do 10 z 126

Wątek: Fotografia ślubna w skrócie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Gratuluję idealności i wszechprzewidywalności. Nie mówię tego z sarkazmem. Mówię poważnie.
    Nie jestem idealny i wszechprzewidywalny. Mi tez się zdarzyły wpadki z przestawionym kółkiem, albo - nie wiem jak to możliwe - z samoczynnym trybem opóźnionego wyzwalania migawki i paniką "o co chodzi, spust nie działa, aparat sam robi zdjęcia, kiedy chce". (co ciekawe, bardzo udane )
    Ale takie drobne rzeczy jak karta, bateria itp. są zupełnie do przewidzenia i można to zrobić bez nerwów.
    Mimo to, uważam, że warto mieć drugą kartę w kieszeni. Ja mam taki mały portfelik na karty, który można przypiąć do dowolnego paska. Coś w ten deseń, tylko starczy model: http://products.lowepro.com/product/...20,2241,42.htm
    Daje błogie uczucie pewności, że nigdzie nie wypadną, nie połamią się, nikt ich nie nadepnie, są natychmiast pod ręką.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Nie jestem idealny i wszechprzewidywalny. Mi tez się zdarzyły wpadki z przestawionym kółkiem, albo - nie wiem jak to możliwe - z samoczynnym trybem opóźnionego wyzwalania migawki i paniką "o co chodzi, spust nie działa, aparat sam robi zdjęcia, kiedy chce". (co ciekawe, bardzo udane )
    Ale takie drobne rzeczy jak karta, bateria itp. są zupełnie do przewidzenia i można to zrobić bez nerwów.
    Mimo to, uważam, że warto mieć drugą kartę w kieszeni. Ja mam taki mały portfelik na karty, który można przypiąć do dowolnego paska. Coś w ten deseń, tylko starczy model: http://products.lowepro.com/product/...20,2241,42.htm
    Daje błogie uczucie pewności, że nigdzie nie wypadną, nie połamią się, nikt ich nie nadepnie, są natychmiast pod ręką.
    Oczywiste jest, że w najwyższym stopniu próbujemy minimalizować możliwość wystąpienia tego typu rzeczy, czasem jednak się okazuje, że całkowita eliminacja jest niemożliwa.

Wracając do sedna, chciałem powiedzieć, że takie sytuacje jak opisałem, może czasem boleśnie, ale wiele więcej nas uczą niż czytanie książek.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów