tak, dpp radzi sobie bez problemu. moj to sRaw, ten drugi to zwykly Raw.
Wersja do druku
Vitez daj sobie spokuj z ta twoja gadka...koles sie cieszy i juz...moze faktycznie lekka zazdrosc po tobie chodzi...
i3ill gratuluje zakupu niech ci sluzy!!
tak z ciekawości spradziłem na allegro dostępność 40-tki i w jedenej z aukcji rzuciłą mi się w oczy ciekawa rzecz
link do aukcji: http://allegro.pl/item241159708_cano...raty_lodz.html
no to koles pojechal:) poza tym jak sie zobaczy na zdjecie z boku widac ze to 20d hehe
To jest nowe DPP (3.1 chyba), dolaczone do 40D, a niedostepne jeszcze jako update.
Fake z 30D.
Tak ma byc:
To i ja :
Rozumiem że ja próbując podważyć Pana autorytet ( wnioskuję po ilości postów ) nacisnąłem na odcisk ALE jest to forum o fotografii które tworzą ludzie którzy się nią pasjonują . Jak sam Pan wie od miesięcy wszyscy domniemają JAKI to będzie ten 40D .. cóż.. fart trafił że mam go w rękach i nie tyle co chciałem się pochwalić A po prostu chciałem pokazać to co CANON 40D sobą reprezentuje ! Domyślam się że przyjdzie czas że podpis pod Pana postami się zmieni i pewnie zamiast CANON 20D pojawi się 40D.
Fakt czy to będzie za moją zasługą, czy kolegów z forum czy też testów ( które uważam za średnio obiektywne) to nastąpi .. a jeśli nawet nie Pan to rzesza ludzi którzy czekają na ten właśnie model .. !! moje Pytanie brzmi : to po co jest to forum jak nie po to aby dzielić się wrażeniami z posiadanego sprzętu i o nich rozmawiać? Co do Trollowania to traktuję to jako niesmaczny żart gdyż jestem na tym forum od 2004 roku ( co prawda raczej je tylko czytam) ALE nie wiem co by miało to z mojej strony oznaczać ?
Jak reszta kolegów domyślam się że chodzi tutaj o zwykłą Polską zazdrość.. chciałem ją po hamować proponując użwanie przez Pana mojego sprzętu, gdyż gdybym ja znalazł się w odwrotnej sytuacji na pewno bym skorzystał !! bo chciałbym wiedzieć co kupuje !!
Ja byłem zmuszony kupić ten aparat trochę w ciemno bo mało go ludzi posiada ( biorę pod uwagę cały świat ) Nie kwestionuję że Pan miał go pierwszy w ręku .. !! bo ja na premierze nie byłem ale czy chociażby ten fakt przekrzykiwania się kto miał go pierwszy w rękach nie dowodzi że to Pan próbuje tu coś komuś udowodnić ?
Przepraszam że oficjalnie ..
ALE przecież na przytoczę Szanownego Forumowicza „ ani tobie ani twojemu wizerunkowi to nie wychodzi”
Tyle co mam do powiedzenia