W tej też są dwa pokrowce (tylko co do tego większego, to jakoś się połapać nie mogę :oops: )
Wersja do druku
W tej też są dwa pokrowce (tylko co do tego większego, to jakoś się połapać nie mogę :oops: )
Dzięki mini21 za bardzo dobry test i fotki .... sam bym lepszych nie zrobił :grin: .
Wiele wrażeń miałem na początku podobnych ... . Myślę ,że będziesz zadowolony z zakupu :mrgreen:, a inni skorzystają z bardzo dobrego testu.
Pozdrawiam.
chciałbym wtrącić
juz ponad rok czasu posiadam plecak mekko C37 i jest w bardzo dobrej kondycji. nie stac mnie było żeby dopłacić do lewepro wiec postanowiłem kupić taki i przez ten czas sprawuje sie wyśmienicie. nie ma przetarc czy rozerwań poi szwie
Pierwszy chrzest bojowy plecak już przeszedł.
Wczoraj byłem z nim na Gali Boksu w Piasecznie.
Z tym co miałem wpakowane do torby (a trochę tego było, bo body z gripem + T17-50 + S 70-200 f2.8 + lampa + 1.5 l woda + digimate + kanapki + serek homogenizowany :mrgreen: + jeszcze parę dupereli) po 3 godzinach ręka zaczęła mnie trochę boleć, więc odstawiłem torbę pod ring, ale nie zmienia to faktu, że torba okazała się bardzo wygodna.
Miałem też możliwość porównania jej z Lowepro Reporterem 400 no i ten reporter wyglądał przy niej jak damska torebka :mrgreen:
Ogólnie z torby jestem bdb. zadowolony.
Z tej górnej komory mogę wyciągnąć body, czy co tam chce (nawet z tych kieszeni bocznych.
Jedyne co mi trochę przeszkadza to pasek.
W porównaniu do tego, który był przy Lowepro Reporterze, ten jest trochę za sztywny, więc pewnie go wymienię.
Jak na razie jestem zachwycony (choć moja stara się ze mnie śmieje, że ja się chyba na 2 tygodniowe wakacje wybieram, taka ta torba wielka), ale kto by się przejmował, najważniejsze, że jest wygodna (nie licząc tego paska, ale naprawdę, da się z nim żyć).
a powiedz ile dales za tą torbe bo jak tak na nią patrzę to jednak nie kupie sobie tamrac adventure 7 (plecak) tylko ww torbę:) oczywiście plecak też kiedyś bede musiał kupić:P
aha to dobrze bo wyjedzie mnie w takim razie ta torba za tyle samo prawie co plecak tamrac'a:D
a gdzie kupowales na allegro?? teraz niestety nie ma nigdzie wystawionej na aukcji tej p206:/ a ja bede ja potrzebowal w zasadzie od poniedzialku:/
Tak, na allegro.
Na tej aukcji:
http://allegro.pl/item316179237_duza...wy_laptop.html
Napisz do gościa, sądzę, że ja ma, tylko nie wystawił.
Jakbyś dziś zamówił, to jutro kurier byłby u ciebie.
Ostrzegam-pocztą się nie opłaca, bo paczka to nie paczka tylko wielka paka :D
narazie czekam az dostane kase za obiektyw ktory sprzedalem bo mam mase wydatkow na sprzet:)