na istockphoto aktualnie najdluzej oczekujace zdjecie ma 7 dni, średnio tak coś koło tygodnia... ja bym na Twoim miejscu rozesłał fotki do jak największej ilości agencji...
Pozdr.
Robert
P.S. Pozdrów Ewelinkę ;)
Wersja do druku
troche to zajmujace jest dodawac fotki, dlatego chcialem ograniczyc sie tylko do tych najlepiej usytuowanych na rynku.
Gdzie szukac ewentualnej lojalki z np istockiem ? Czy takowa pojawi sie dopiero, gdy osiagne jakis tam status jako stocker?
Ewelinka jest pozdrowiona (uzywajac wszedobylskiego passive voice :) )
ostatnie z sesji, niestety nie moge upnac na stocki wiecej niz 10 :) choc moze to i dobrze, uczy selekcji :)
Nastepna seria bedzie dotyczyla problemow rodzinnch :) czyli klutnie z dziewczyna, odchodzenie z domu, zabieranie walizek, krzyk itd itd :) Bedzie sie dzialo ...
:), :D, no właśnie, u mnie niedługo remont będzie, przydałaby się dobra ekipa, chociaż szczerze mówiąc młoda, ładna, ładnie malująca i umalowana kobieta w domu to by mi 'kogoś' tylko niepotrzebnie rozpraszała, więc może lepiej wolę męską ekipę:DDDCytat:
P.S. Pozdrów Ewelinkę
no zdjęcia jak dla mnie bomba, moje kasztanki przy nich wysiadają, ale, że te wałki tak pozamieniałeś, to ja nie wiem, no jak tak można było, a poza tym, jak to ktoś wypatrzył, że nie ten kolor wałka i farby, haha, uśmiałam się:D
zamiast pytac powinienem przeczytac to co macie w stopkach :) Dziekuje za pomoc.
no czytaj, czytaj ze stóp;P
musze pochwalic fotolie :) sa szybcy... 30 min i wszystko zaakceptowane :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
co oznacza ostatnia z prawej ikonka pod fota w fotolia ? takie "c" wpisane w okrag (podczas przegladania stockow)
lojalka? rozumiem że chcesz tylko i wyłącznie do jednego serwisu fotki wysyłać... jeśli chodzi o sam istock, to chyba trzeba mieć ponad 250DL (z Twoimi zdjęciami [z ewelinką ;)] raczej szybko to pójdzie)... ten limit 10 dotyczy tygodnia... ostatnio mieli tam niezłą imprezę i im się zaległości porobiły.
może następną seryjkę zrób z ;) godzenia się po kłótni rozdzinnej ;)
Pozdr.
Witam,
A ja mam dosc nie typowe pytanie wszyscy mowicie o zarabianiu, ale nikt o wyplacaniu...
Jestem na fotoli zarobilem narazie malo ale juz cos tam jest :P .
Chcialbym wyplacic money, ale nie wiem jak dokladnie. Posiadam konto w Mbanku. Wiec najprawdopodobniej bede musial zalozyc Paypal lub moneybookers.
Co tansze szybsze sprawniejsze? I jak wyglada caly system wyplaty na fotoli?
Robootb
Uzywam zarówno Paypal'a jak i Moneybookers. DLa większości różnych transakcji w necie taniej wychodzi na MB jednak do wypłat kasy ze stocków polecam Paypal dlatego ze nie zaplacisz zadnych prowizji. Dostaniesz na konto tyle samo $ co zarobiłaś i jeżeli przelejesz kase z Paypala na swoje konto bankowe w kwocie wyższej niż 500zł nie zapłacisz zadnej prowizji. Poniżej 500zł prowizja 5zł.
Rejestracja konta w Paypal jest szybka i bardzo łatwa. www.paypal.pl