Ja się też dopisuję do listy jako miejscowy.
Wersja do druku
Ja się też dopisuję do listy jako miejscowy.
Cichy, nie myśl tylko bierz Whi-capa i przyjeżdzaj.
Zmoich obliczen wynika ze na Nawojkebeda zarazerwowane 2 pokoje 4 osobowe i 2 dwuosobowe, chetni na nawojke to:
Czacha - hotel NAWOJKA
Kubak82 - hotel NAWOJKA
p_lar - hotel NAWOJKA
Il fuoco - hotel NAWOJKA
Bigmar - hotel NAWOJKA
Metus - hotel NAWOJKA
rysib - hotel NAWOJKA
nastier - hotel NAWOJKA
Tomasz Golinski +1 = hotel NAWOJKA
stratus + 1 - hotel NAWOJKA (pokoj dwuosobowy)
ktos jeszcze ? pomylilem cos ? sprostowywac bo jutro oddaje liste do Locha...
Mac - Nie mam danych teleadresowych do hotelu na kazimierzu, jesli jeszcze nie masz rezerwacji skontaktuj sie z Mmsza, Avadra_K juz ma nocleg.
pozdrawiam
krzysiek
też ok ale tam przy Astorii na Kazimierzu jest niesamowicie klimatyczna knajpka. Przesiedzielismy w niej kilka niezlych chwil zeszlego zlotu :p
oto te niezle chwile ;) :mrgreen:
heh knajpka fajna, klimatyczny byl szczegolnie pan podajacy kawe ;)
to dlatego ze juz wszystkim bylo smutno z powodu nieublagalnie zblizajacego sie wyjazdu ;) a niektorzy mieli kaca po wieczornej posiadowie :mrgreen:
EDIT:
zeby nie bylo ze w tej knajpce naprawde tak smutno bylo, to po drugiej stronie stolu wygladalo to tak:
Panie , dopiszcie mnie do NAWOJKI 2 noce pt-sb i sb-nd , Cichy + 1 (pokój dwuosobowy).
sie robi:
2 pokoje 4-osobowe
3 pokoje 2-osobowe z czego jeden na piatek i sobote
Czacha - hotel NAWOJKA
Kubak82 - hotel NAWOJKA
p_lar - hotel NAWOJKA
Il fuoco - hotel NAWOJKA
Bigmar - hotel NAWOJKA
Metus - hotel NAWOJKA
rysib - hotel NAWOJKA
nastier - hotel NAWOJKA
Tomasz Golinski +1 - hotel NAWOJKA (pokoj dwuosobowy)
stratus +1 - hotel NAWOJKA (pokoj dwuosobowy)
Cichy +1 - hotel NAWOJKA (pokoj dwuosobowy na dwa dni, piatek i sobote)
Lista uczestnikow zlotu prezentuje sie nastepujaco:
1. Czacha
2. Kubak82
3. Venio
4. p_lar
5. Il fuoco
6. thorin
7. Tomasz Golinski
8. towersivy
9. mmsza
10. Mac
11. Avadra_K
12. Bigmar
13. stratus
14. Metus
15. westu
16. rysib
17. canis_lupus
18. nastier
19. czajna
20. ags
21. Routlaw
22. Cyborg
23. gonzo44
24. Birez
25. Pazurek
26. liguidsound
27. Kubaman
28. Iza
29. lochu
30. beachcomber
31. madallenka
32. temol
33. ripek
34. grregorry1
35. Cichy
arturs dopisac Cie ? bo tak niedecydowanie troche wyraziles chec ;)
Już widze 35 osób nie mówiąc o towarzyszących :P
Jeżeli zjawi się chociaż połowa zadeklarowanych to, jak zauważył Czacha, robienie zdjęć czemukolwiek poza samym sobą traci sens więc może od razu zaczniemy od spotkania w knajpie? Nie będzie problemu z planem zlotu, miejscem spotkania, mapka będzie prosta... :P
Cichy nie marudz ;) to tylko zdeklarowani, ja sie bede cieszyl jesli rzeczywiscie tyle sie stawi, jaka frekwencje mielismy w zeszlym roku, ktos pamieta? 80 % zdeklarowanych ?
Pytanko istotne - przed hotelikiem jest parking ?
I tak i nie. Hotelowego parkingu nie ma, ale na calej dlugosci reymonta mozna stawiac autka, a jesli braknie miejsca to za budynkiem hotelu sa budynki AGH gdzie tez mozesz stawiac:wink:Cytat:
Pytanko istotne - przed hotelikiem jest parking ?
Fajnie Wam ta Nawijka trafiła bo mam do Was raptem ze 300 m od mieszkania w które ja będe osiedlał z moją dziewczyną :)
sie robi:
2 pokoje 4-osobowe
4 pokoje 2-osobowe z czego jeden na piatek i sobote
Czacha - hotel NAWOJKA
Kubak82 - hotel NAWOJKA
p_lar - hotel NAWOJKA
Il fuoco - hotel NAWOJKA
Bigmar - hotel NAWOJKA
Metus - hotel NAWOJKA
rysib - hotel NAWOJKA
nastier - hotel NAWOJKA
Tomasz Golinski +1 - hotel NAWOJKA (pokoj dwuosobowy)
stratus +1 - hotel NAWOJKA (pokoj dwuosobowy)
Cichy +1 - hotel NAWOJKA (pokoj dwuosobowy na dwa dni, piatek i sobote)
arturs +1(plus dzieci ;) pokoj dwuosobowy)
Lista uczestnikow zlotu prezentuje sie nastepujaco:
1. Czacha
2. Kubak82
3. Venio
4. p_lar
5. Il fuoco
6. thorin
7. Tomasz Golinski
8. towersivy
9. mmsza
10. Mac
11. Avadra_K
12. Bigmar
13. stratus
14. Metus
15. westu
16. rysib
17. canis_lupus
18. nastier
19. czajna
20. ags
21. Routlaw
22. Cyborg
23. gonzo44
24. Birez
25. Pazurek
26. liguidsound
27. Kubaman
28. Iza
29. lochu
30. beachcomber
31. madallenka
32. temol
33. ripek
34. grregorry1
35. Cichy
36. arturs
Witam
Właśnie dokonałem rezerwacji w hotelu Nawojka wg listy Thorina. Pojawił sie niestety problem z ilością pokoi 2 os. Ponieważ takie są najbardziej chodliwe to nie było już dziś wolnych pokoi z osobną łazienką (wcześniejsza rezerwacja była 3 x 4 os. + 2 x 2 os. bo tak wyliczyłem ze starej listy), więc zarezerwowałem:
2 x 2 os. ze wspólną łazienką (tzw. studio) na jedną noc
1 x 2 os. na jedną noc
1 x 2 os na dwie noce
2 x 4 os na jedną noc
W sumie 16 miejsc. Mam nadzieję że to nie będzie stanowiło problemu dla nikogo :-)
Gdyby sie coś miało zmienić to prosze pisać, ale każda dodatkowe zwiększenie rezerwacji będzie już mało przewidywalne więc może być kłopot.
Za malo miejsc na dwie noce - w piatek przyjezdzam prawdopodobnie z Tomkiem, jego zona.. i byc moze Metus. Wiec juz dwie osoby nie maja gdzie spac ;)
dobra czas ustalić środek transportu. kto jedzie przez Bydgoszcz, lub okolice?? Chętnie dożuciłbym się do paliwa (takie mam dobre serduszko) :twisted:
Dzialajcie bo bedziecie w samochodach spali:grin:
Czyli ile i jakich jeszcze ma być? Prosiłbym o jakieś konktretne ustalenia bo nie śledzę na bieżąco rozwoju sytuacji a już zaczyna być mało miejsc w hotelu. Chciałbym żeby nie było później niedomówień. I proszę jeszcze te ustalenia podać Thorinowi bo z jego listy robię rezerwację.
Próbuje wydusić od Metusa szczegóły. Pewne jest, że trzy osoby (ja+1 i Czacha) zostajemy jeszcze jedną noc.
Tomek czyli w poniedzialek powtoreczka??
W poniedzialek jedziemy do Ustronia :D Tam jeszcze jeden nocleg i wracamy tylko we dwóch :D
Ustalilismy z Tomkiem ze nocleg dla 3 osob (a moze 4..jak cos damy znac) potrzebujemy z piatku na sobote i z soboty na niedziele. Co dalej to juz ustalimy na miejscu. Byc moze zostaniemy w Krakowie do poniedzialku.. a moze te noc spedzimy juz w Ustroniu. To zalezy od wielu czynnikow ktorych teraz ustalic sie nie da ;)
Tak wiec jesli sie da to poprosze o zmiane w rezerwacji.
To jak te 2 osobowe są w końcu ? Doczytalem, że chodzi o pokoje w cenie 110 zł, czyli z łazienką i taki właśnie bym chciał :]
Czyli jakie dokładnie zmiany chcecie wprowadzic? Proszę o konkretne podanie.
Teraz jest:
2 x 4 os na 1 noc
2 x 2 os (studio) na 1 noc
1 x 2 os na 1 noc
1 x 2 os na 2 noce
Co dokładnie chcecie zmienić/dodać (ile i jakich pokoi) i proszę założyć te 4 osoby, żeby nie brakło. Czas ucieka...
ekhmm... to za 9 dni Panie i Panowie...
gdzie,komu i ile na konto?
W bardzo wstępnych ustaleniach było że chyba tylko 2 osoby miały "+1" i wyraźnie napisane pokój 2-osobowy, więc przedtem zarezerwowałem tylko 2. Było dostępne więcej ale nie wiedziałem czy ktoś coś zmieni. Teraz dostępne są 2os. jako to "studio" czyli wspólna łazienka na dwie dwójki, bo tamte już są zajęte. Pozostaje kwestia dogadania z innymi "kto pierwszy ten lepszy" w zgłoszeniach udziału na listę chętnych albo rzut monetą...
Mam nadzieję, że się jakoś ułoży.
Lochu wielkie dzieki za pomoc, sadze ze inni tez powinni byc zadowoleni i wdzieczni, dzieki Lochowi ten nocleg jest w ogole zorganizowany, w zeszlym roku byla wolna amerykanka...
ja również poproszę o 2 noce.. pt-so, so-nd :D
Kumam, czyli ile płacimy za owe studio, 90 czy 110 ? :)
.. już znalazłem , 90 :P
Tak wiec brygada 4osobowa z Bialegostoku jest gotowa ;)
Cichy - ładnie tam wlkp. reprezentuj, wstydu nie przynieś!
Pamiętaj - jak wszyscy pod stołem, Ty masz nie tyle siedzieć co stać, i to na baczność! :wink:
ok gremium sie ywpowiedzialo ze nie chce zeby go dzielic, ze woli sie poznawac, szanuje ten wybor, ale wydaje mi sie ze focenie w 30-osobowej grupie na ciasniutkich uliczkach kazimierza moze byc frustrujace miast sprawiac radosc, chyba ze pojdziemy lawa i wszyscy beda mieli takie same kadry :mrgreen: chcialbym zebrac mala grupke zeby moc pochodzic spokojnie po zakatkach kazimierza, ktos mnie poprze ? a co do poznawania sie, oczywiscie chetnie wszystkich poznam, ale chcialbym przywiezc tez jakas fajna fote z grodu kraka...
Ja fotki z grodu kraka przywozić nigdzie nie chce...Chciałbym zebrać malą grupę żeby móc posiedzieć spokojnie w zakątku jakiejś knajpki nad piwkiem i poonanizować się...oczywiście sprzętowo ;-)
A tak na serio to chyba najwyższy czas zacząć się zastanawiać nad planem wycieczki, jakimiś mapkami itp.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
no dobra rozgryzles mnie Gonzo :oops:
:mrgreen:
oczywiscie, pobawilbym sie jakims ultraszerokim szklem, za krotko mialem okazje macac 10-22 i to jeszcze na nie swoim sprzecie, ale picie przed poludniem to najodpowiedniejsza pora nie jest ;) za to na polazenie tu i tam chyba bardziej sie nadaje.
EDIT:
Mmsza, cos nie linkuje tej Twojej foty ;) pewnie szlo o ten slynny zakret z rozwalajaca sie chata (wybaczcie jakosc nie umialem znalezc orygnalnej foty)
EDIT2:
aha juz mam ta fotke:
:mrgreen:
Czyli generalnie bedzie glowne wspotkanie na rynku czy kajs, potem pojdziemy focic w ciagu dnia, obiad mozemy razem zjesc ,dalej focic grupkami i wieczorem piwsko8-)
Kurcze!
nie ma mnie całymi 'tygodniami' a jak wracam to czytam na wyrywki i zaspałem...
Do krakowa mam jakąś godzine... no dobra 1,5 jak bede normalnie jechał autostradą :twisted:
Też sie pisze na takie spotkanie - sądzę jednak że z noclegu nici bo pewnie już book'nęliście
mam nadzieje ze nie macie nic naprzeciwko jak sobie sam gdzies spanko zapewnie - w końcu to ja zaspałem :-)
a w knajpie to mam nadzieje jakies krzeslo dostawią :mrgreen:
aha, to ja popieram; a poza tym sprzet tez bym pomacal szczegolnie 24-105 :-)
btw
jakby ktoś był z okolicy Zabrze, Bytom, Katowice, Chorzów Gliwice - to moge zabrac 2-3 osoby (mam kombi ;-) więc sprzet sie zmiesci)
EDIT
Jeszcze w sprawie noclegu - co prawda uruchomilem swoje kontakty w Kraku ale mam prośbe do Krakusów z forum: ma ktoś może jakiś hotel na oku w miare blisko naszego miejsca spotkania (lub rynku) - cena ~200pln za pok 1os.
Bede wdzieczny
przemilcze temat kto jakie szkla ma bo jeszcze wpadnie jakas recydywa na zlot zeby je pozabierac ;) ale wydaje mi sie ze nikomu nic nie zabraknie ;) no chyba ze ktos marzy o macaniu 1200 f5,6 albo 600 f4. Domyslam sie ze pierwszego nie mamy w polsce ni jednego egzemplarza a na drugi moga sobie pozwolic PAP, co lepsiejsi fotoreporterzy i fotografowie przyrodniczy, no i zamozni hobbysci :) ale na takich raczej nie mamy co liczyc, za to bierzcie swoje kenko i inne TC, sprobujemy pobic ogniskowa(i nie tylko) zeszlorocznego 1134 mm f 11 zlozonego z dwoch TC, body z croppem i 400 f5,6 :) (ja po cichu licze jeszcze na sigme 12-24, chcialbym zobaczyc czy gdy podepne do analoga tozobacze jednoczesnie slonce w zenicie i czubki wlasnych butow :mrgreen: )
Z innej beczki, kopiujcie ta liste
1. Czacha
2. Kubak82
3. Venio
4. p_lar
5. Il fuoco
6. thorin - sobota 8:00-9:00 dworzec, rynek, kazimierz, gdzie chcecie
7. Tomasz Golinski
8. towersivy
9. mmsza
10. Mac
11. Avadra_K
12. Bigmar
13. stratus
14. Metus
15. westu
16. rysib
17. canis_lupus
18. nastier
19. czajna
20. ags
21. Routlaw
22. Cyborg
23. gonzo44
24. Birez
25. Pazurek
26. liguidsound
27. Kubaman
28. Iza
29. lochu
30. beachcomber
31. madallenka
32. temol
33. ripek
34. grregorry1
35. Cichy
36. pst
i wpisujcie orientacyjna godzine przyjazdu i skad was odbierac, prosze o samodzielne dopisywanie za siebie do listy, moge przez weekend nie byc w stanie jej co chwila aktualizowac :mrgreen: ;) Zapewne przed "obiadem" (znowu kebab ?) dojada juz wszyscy, kiedy bedzie grupa poscigowa z Bialego ? cos czytalem o piatku ? Czacha, Tomek, Metus, Kuba, Pazoo, Beerez, wybieramy sie rano na ten kazimierz ? nim wszyscy dojada wykorzystamy poranne snowboarderowe swiatlo i spokojnie zasiadziemy w jakiejs knajpie przy piwie.
Knajpa- kolejny temat, nie znam sie jestem ze Śląska, wiec ta sprawe powierzylismy w rece krakusow, na czym stanelo chlopcy?
Plan- jak zeszlym roku udalo mi sie zwalic cala ta obote na glowe Kubamana, mam nadzieje ze mi nie ma tego za zle, i tak jak w zeszlym roku bylo, zapewni nam ciekawy i urozmaicony onanizacja (oczywiscie sprzetowa) oraz piwskiem Plan dnia...
przypominam swoj numer kom: 502891195
calej reszty krakusow i zlotowiczow z zeszlego roku tez posiadam wiec mysle ze jakos sie dogadamy z odbiorem kolejnych przyjezdzajacych
pozdrawiam
krzysiek