Co do padu serwera to... Router w nocy zbankrutowal. Dopiero o poranku do mnie to dotarlo i naprawilem. Nie mam pojecia ile nie dzialalo. Zlosliwosc rzeczy martwych ;)
Nic nie zamowiles.
a mozesz sprawdzić czy ja jestem na liście oczekujacych, bo mówicie, że server padł więc ..
bo w formularzu podałem meila i myślałem, że przyjdzie jakaś wiadomość, ale jak narazie nic.
maila nikt nie dostał,choć zastanawiam sie czemu:) jak była ta awaria to formularz nie był dostępny i nikt nie mógł zamówić , tak wiec na 99% jesteś:) jakby co to to bedzię lista kontrolna pod koniec tury.
Hello :) No to zamawiam dwie sztuki id i jeszcze pięć zostanie do wzięcia. A smycz ... hmm, może uda się wygrać. Będzie estetyczniej.
P.S. tak w ogóle to pozdrawiam wszystkich jako nowy !!
Wiesz... Ale jak bedzie wiecej jak 100 to maleja szanse na darmowe smycze :)
Mysle, ze wiele ponad setke nie bedzie. Radze sie niezdecydowanym szybko okreslic, gdyz na dzien dzisiejszy to ostatnia akcja na dluuugi czas.
Pytania "czy zamowilem?" i wszelkie inne prosze na PW. Beda szybciej zalatwione. A jeszcze lepiej uzbroic sie w cierpliwosc. Pewnie juz bylo wspominane, bedzie na koniec lista tych ktorzy zamowili, dluznikow i moze jeszcze jakas jedna ;)
no to wyrownalem do 100 ;)
jeszcze tylko przelew na konto i pozostanie oczekiwanie na ten upragniony kawalek plastiku :)
Jupi:) 100 lat ,101 lat , niech żyje żyje nam:)
Kto dorobi "i jeden dzień dłużej?"
to ja w takim razie dołączam sie do pytania .
Zakładamy że ze lista już powstała , wszyscy dłużnicy juz dopłacili zobowiązania itd itp , formularz zablokowany . - i ile w taki wypadku w praktyce wygląda oczekiwanie na id ? (od momentu wystawienia zlecenia do momentu jak wszystkie idiki dotrą w ręce głównego zamawiającego)
W ostatniej turze o ile pamietam potrzebowali 3 tygodnie na realizacje.