Mam D III plus, ~dwa lata [z samsungiem 80 GB w srodku],Jak na razie wszystko działa.Nie jest to szczyt techniki ale biorąc pod uwage cenę to jest ok.Pozdrawiam.
Wersja do druku
Mam D III plus, ~dwa lata [z samsungiem 80 GB w srodku],Jak na razie wszystko działa.Nie jest to szczyt techniki ale biorąc pod uwage cenę to jest ok.Pozdrawiam.
Kupiłem DM III HI-SPEED i nie wiem jak dobrać twardy dysk . Chodzi mi mianowicie o typ złącza i jak to powinno być oznakowane w opisach . Może jakieś przykłady na 120G . Z góry dziękuję .
Digimate III+ funkcjonuje na FAT32 i jeśli będziesz robił partycję za pomocą Windowsa to DMIII+ nie wykryje więcej niż 32GB, jeśli zaś Partitionmagic to wykryje o wiele więcej. Więc decyzja należy do Ciebie. Bo po podłączeniu do komputera wykryje on kolejny dysk twardy, więc jak kupisz większy i założysz partycje, to 32GB będzie wykorzystywane przez Windowsa, a dalsza część dysku jako kolejna partycja.
Nie wydaje mi się aby bateria od Nokii będzie pasować. Aczkolwiek nowa bateria do Nokii będzie droższa niż dedykowana do DigiMate'a
http://allegro.pl/item366121013_bf1_...imate_iii.html
To nie jest bateria do Nokii tylko Fuji NP-60 / Kodac KLIC-5000. Zamienników jest pełno, ostatnio kupiłem w Fotoenergii na Allegro zamiennik Li-Po.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wystarczy użyć Swiss Knife'a (wspomnianego w tym albo innym wątku wielokrotnie i darmowego w odróżnieniu od Partition Magica) i bez problemu zrobić większą partycję FAT32 niż 32GB.
A pytanie było o tym złącza - niestety nie mamy zielonego pojęcia jakiego Digimate'a kupiłeś, ale po zajrzeniu do środka każdy posiadający minimum kultury informatycznej rozpozna czy to SATA czy IDE...
Dzięki za informacje . W instrukcji pisze , że mogę założyć do 160G , tylko w dalszym ciągu nie wiem jakie złącze , może gdzieś w necie są odpowiednie fotki , rysunki gniazd co bym mógł porównać .
Hm, dobrze, ze poczytalem ten watek, mialem w planach kupno DIII+ na 5 tygodniowy wyjazd do Azji, ale jednak sobie odpuszcze i kupie zwykly, maly dysk zewnetrzny (WD Passport) - najwyzej czesciej bede kafejek internetowych szukac :)