Ja bym wystemplował również to zielsko ;)
Wersja do druku
Ja bym wystemplował również to zielsko ;)
No, ta fota już lepsza, tylko tym razem za pusto. BMW Z3 na drodze i byłoby w sam raz :D
Robotnicy, jak to robotnicy, czasami używają % podczas pracy. Ci chyba użyli, bo obraz taki jakiś poruszony, rozmyty... :D
Od pół godziny miałem wtedy pierwszy raz w ręku Sony A 900 z 70-200mm i światłem 2,8. Razem z gripem waży toto ze trzy kilo. Do tego nawet biorąc pod uwagę stabilizację matrycy to czas 1/160sek przy ogniskowej 200mm z przynajmniej mojej ręki okazał się za długi aby nie poruszyć zdjęcia. Pogoda była wtedy ładna ale wietrzna co również nie sprzyjało. Nie mniej zdjęcie postanowiłem zostawić.
Sergiusz, poruszyles przy 1/160-ej i do tego ze stabilizajcą??? :shock:
Ja bym sobie zrobił badania w kierunku poziomu hormonów tarczycy i ew. chorób układu pozapiramidowego.
Jak dla mnie to zdjęcie nie jest poruszone, ale ma nietrafioną ostrość. Niestety, w tej rozdzielczości trudno ocenić jednoznacznie.
Mi sie zdjęcie podoba, zastanawiam się tylko, co oni tam widza w górze.
Linie na skrzynce wydają się być ostre może ten obiektyw ma małą głębię przysłona była 8 co jak na mnie to bez mała abstrakcja. Ale nie znałem ani aparatu ani obiektywu. A razem z kompendium to ten obiektyw jest jak żagiel na wietrze. A tego dnia nieźle wiało.