1Ds? zdaje się, że łączy obie te cechy (pomijając FPS, ale ptaszki ćwierkają, że najnowszy Ds już będzie miał 8-10 fps)
Wersja do druku
generalnie istota szkiel makro jest chyba to ze sa ostre.
28 1,8?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
i błągam nie płaczmy nad tą puchą tak bardzo bo AF ma w porównaniu do powiedzmy 550D wyraźnie lepszy. mam bezpośrednie porównanie i jest lepiej. no chyba ze to moja subiektywna mocno naciągana podświadomie ocena :)
p.s. coś czuję że zamknięcie tematu zbliża sie wielkim krokami :D
Ale to sa stalki - od szwagra mialem 24 i 28 , ale 2,8. Nadal brakowalo pierd**cia na zdjeciu.
Ta 60 2,8 zbiera niezle opinie- kupowac w ciemno, cena nie jest kosmos- ale ja portretow nie wale :/ Jaki zoom by sie przydal. Ale 5 tys nie chce wydawac ;)
to przepraszam za bezposredniosc ale po co kupowalea lustro? sprzadaj kup canona g12 bedziesz zadowolony i caly temat ogarbniesz za mniej niz 2k. foto do tanich hobby nie nalezy.
A zeby sie cieszyc urokiem i zaletami lustra musze kupowac TYLKO i wylacznie stalki z czerwonym paskiem dookola w cenie 5 tys sztuka ? Nie popadajmy w skrajnosci. Na mydelniczki mnie nie stac ;) Ale na stalki L tez, mysle ze mozna cos wysrodkowac.
Jakbym pstrykal portretowki to zamiast tej 50 czy 85 kupil bym wyzej polecana 60. Moze byc godnie i za rozsadne pieniadze ? ;)
85/1,8 to zaje****te szkło, na cropa i FF, tyle że jest długie.