Masz rację w 100%.
A teraz dajmy szansę wypowiedieć się Redaktorowi. Naprawdę jestem zainteresowany zakupem MIESIĘCZNIKA ale nie mogę znaleźć interesujących mnie egzemplarzy.
Wersja do druku
Masz rację w 100%.
A teraz dajmy szansę wypowiedieć się Redaktorowi. Naprawdę jestem zainteresowany zakupem MIESIĘCZNIKA ale nie mogę znaleźć interesujących mnie egzemplarzy.
Bo lubię Ciebie chłopie. ;)
Już nie jesteś redaktorem miesięcznika? Jakiś problem by podać spis treści?
No problem.
Skoro to jest "no problem" więc czekam na ujawnienie tej pilnie strzeżonej tajemnicy.
Pozdrawiam serdecnie grono redakcyjne MIESIĘCZNIKA.
Mam tylko taki spis treści:
Spis treści
1 Skład
2 Znaczenie praktyczne
3 Zagrożenia i problemy
3.1 Zagrożenie epidemiologiczne
3.2 Zagrożenie dla środowiska naturalnego
3.3 Psie odchody jako problem społeczny
4 Przesądy związane z psim kałem
5 Powiedzenia związane z psimi odchodami
6 Przypisy
Więcej http://pl.wikipedia.org/wiki/Kał_psi
W bardzo dziwny sposób starasz się zareklamować MIESIĘCZNIK Lustrzanka którego jesteś redaktorem naczelnym. Nie rozumiem na szczęście twoiego postępowania.
Mam nadzieję, że twój pracodawca i reklamodawcy popierają takie działanie.
Czy w siedzibie redakcji będę mógł kupić MIESIĘCZNIK bo w ogólnej sprzedaży nie ma.
Pytam poważnie. Peace. :)
A ja też zupełnie poważnie mówię, że jeśli nie skończycie tego trollowania to posypią się "nagrody". Proszę kontynuować na PW, mailem etc. nie tutaj na forum.
Czy chęć dowiedzenia się co jest w miesięczniku redagowanym przez Sergiusza jest trollowaniem?
Naprawdę nie mogę nigdzie znaleźć egemplarzy z lutego i marca.
@Husky A PM'ki Ci się popsuły?
Zawracasz de** na forum już kolejny raz, niby to w dobrej wierze, a obrażając innego użytkownika forum. Nie oceniam czy Sergiusz jest w porządku, czy nie, czy mu się należy wielkie uznanie, czy też nie, ale weź idź ze swoimi problemami do innej piaskownicy;) Jeśli nie zauważyłeś, to na górze strony masz napisane "forum użytkowników aparatów marki Canon" a nie "forum czytelników i prenumeratorów czasopisma Lustrzanka".
Pzdr,