Zamieszczone przez
aBe
Witam,
czy nie denerwuje was fakt, ze czasem ktos wystawia cos na sprzedaz za chora cene i nie mozna mu tego "publicznie" wypomniec ? Mysle ze osoby slabo doswiadczone i nie obeznane w temacie tylko by na tym zyskaly. Czesto widze ogoszenia o sprzedazy np. uzywanego body w cenie prawie za ktora mozna nowe kupic. Przykladow mozna mnozyc wiele.
Ostatnio chcialem kupic 85 1.8. Ceny na forum sa zabojcze, nawet u ludzi ktorzy zrzucaja te szkla z usa, uk lub hk. Ja swoje kupilem bezposrednio w uk za kwote kilkaset zl nizsza niz oferowane na forum. Czy nie warto o tym pisac. Uswiadamiac osoby "zielone". Czemu ktos ma zarabiac kosztem czyjejs niewiedzy. Mnie to irytuje ;) Kogos jeszcze ? Czemu nie dopisywac do ogloszen swoich uwag, czy linkow do tanszych ofert? Przeciez to tylko na dobre wszystkim wyjdzie. W koncu im taniej tym lepiej :)
Jestem modkiem na forum zwiazanym z gsm, u nas mozemy dodawac posty do czyjegos ogloszenia. Czesto dzieki temu, ktos nie kupil bubla, lub nie przeplacil. Moze i tu ta zasada ma szanse bycia...
pozdrawiam :)