Ja NK mam, wchodzę sporadycznie tylko po to, aby sprawdzić czy mam jakąś wiadomość i czy ktoś napisał coś na forum. Zastanawiam się teraz czy przypadkiem nie zlikwidować.
Wersja do druku
Ja NK mam, wchodzę sporadycznie tylko po to, aby sprawdzić czy mam jakąś wiadomość i czy ktoś napisał coś na forum. Zastanawiam się teraz czy przypadkiem nie zlikwidować.
chłopaki z NK się chyba pokapowali sporo ludzików wycięło swoje foty w galeriach i na główne wstawili logo FACEBOOKA ha ha
dziś po kilkunastu dniach od zaakceptowania tylko jednego pkt regulaminu pojawiły się nowe banery
ale to chyba już musztarda po obiedzie - chłopaki zobaczyli że spadł im przyrost ludzików i zwiększyły się rezygnacje z kont ?
i inne banerki
ja tam wybrałem mniejsze zło i większą użyteczność
no ciekawe jak mają się te banerki to tego punktu w regulaminie:
Podpisz cyrograf, a martwił będziesz się potem....
a w całości:Cytat:
Zgodnie z ustawą z dnia 23 kwietnia 1964 r. kodeks cywilny (Dz. U. Nr 16, poz. 93, z późniejszymi zmianami) oraz ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. Nr 90, poz. 631, ze zmianami) wyrażam zgodę na nieodpłatne przetwarzanie i wykorzystanie przez spółkę „Nasza Klasa Sp. z o.o.”, z siedzibą we Wrocławiu, przy ul. gen. J. Bema 2 (dalej również: „Spółka”) mojego zdjęcia głównego (w tym wizerunku) umieszczonego w ramach portalu prowadzonego pod adresem nk.pl (dalej również: „Serwis”) wraz z imieniem, nazwiskiem lub pseudonimem w celu umożliwienia prawidłowego i pełnego funkcjonowania świadczonych przez Spółkę usług lub funkcjonalności, jak również w celach reklamowych Spółki i jej kontrahentów, w ramach Serwisu lub poza Serwisem, w szczególności realizując cel społecznościowy. Udostępnione przeze mnie dane osobowe, wizerunek będą chronione przez Spółkę z zachowaniem najwyższej staranności, a w szczególności nie zostaną bezprawnie przekazane przez Spółkę podmiotom trzecim.
wyrażam zgodę na nieodpłatne przetwarzanie i wykorzystanie przez spółkę „Nasza Klasa Sp. z o.o.” mojego zdjęcia głównego (w tym wizerunku) wraz z imieniem, nazwiskiem lub pseudonimem w celach reklamowych Spółki i jej kontrahentów poza Serwisem.
a moje główne zmieniłem na logo i niech sobie wykorzystują
Jak teraz bez akceptacji nowego regulaminu usunąć konto? Gdzie nie wejdę to przekierowuje mnie do akceptacji.
ja też nie zaznaczyłem sobie kwadracików wszystkich tyko jeden warunkujący używanie NK jeszcze przez 30 dni na zrzucenie danych znajomych i przesłania informacji gdzie mnie szukać większość używa GG czy Gmaila
mogą ci się nie wyswietlać bo masz włączonego Adblocka na moduły reklamowe
Facebook wcale nie wygląda rewelacyjnie z regulaminem ale tak jak pisałem - mniejsze zło i większa funkcjonalnośc
gdzie to napisałem ?Cytat:
Facebook wcale nie wygląda rewelacyjnie z regulaminem
fotami się jeszcze nie przejmuję bo z podpisanymi miniaturkami raczej nic sensownego nie wykombinują danych biometrcznych nie
dla mnie mniejsze zło w kwestii użyteczności i społeczności w porównaniu do użyteczności i funkcjonalności naszej klasy