Jak dla mnie bomba. Dobra matryca, a i te wersje kolorystyczne, myślę, że dzisiejszy świat to kupi. Oby może C i N bardziej się postarają. Np w C450d bardzo często mi brakowało szybszej migawki a tu proszę 1/6000.
Wersja do druku
Jak dla mnie bomba. Dobra matryca, a i te wersje kolorystyczne, myślę, że dzisiejszy świat to kupi. Oby może C i N bardziej się postarają. Np w C450d bardzo często mi brakowało szybszej migawki a tu proszę 1/6000.
eee nie ma filmow fullHD, cienki :p
no i co to za firma, pentax ? sprzedawca w Foto Jokerze mowil ze tylko sony, a on sie akurat zna:)
Cena fajna (650$ za kit) ale faktem też jest, że mocno spóźniona ta "bomba". Czy to pozwoli się wygrzebać z 4% rynku - mocno wątpię. Szczególnie iż może się okazać, że ta nowość skutecznie "zje" starszego brata.
bedzie jak zawsze, ochy i achy a jak przyjdzie do realnego wykładania gotówki na stół to wiekszość i tak siegnie po coś co niekoniecznie wygląda jak klocki lego . czyli chwalimy pomysłowośc Penataxa, a realnie kupujemy C/N ew. S.
i tak od lat.
Ranking kolorów :D:
http://www.camera-pentax.jp/k-x/#/ranking
Cały czarny dopiero na siódmym miejscu 8). Ciekawe jak by to wyglądało u nas?
Tak tylko, że teraz trzeba zrobić zewnętrzne lampy błyskowe w różnych kolorach, no bo jak by to wyglądało różowy aparat i czarna lampa ;-)
Miałem kiedyś kompakt pentaxa i co do wykonania jego oraz jakości zdjęć nie moglem złego słowa powiedzieć - wszystko wykonane z metalu, praktycznie zero plastiku. Może ktoś sie orientuje - jak jest obecnie z jakością zdjeć z luster P ?