Cichy - ładnie tam wlkp. reprezentuj, wstydu nie przynieś!
Pamiętaj - jak wszyscy pod stołem, Ty masz nie tyle siedzieć co stać, i to na baczność! :wink:
Wersja do druku
Cichy - ładnie tam wlkp. reprezentuj, wstydu nie przynieś!
Pamiętaj - jak wszyscy pod stołem, Ty masz nie tyle siedzieć co stać, i to na baczność! :wink:
ok gremium sie ywpowiedzialo ze nie chce zeby go dzielic, ze woli sie poznawac, szanuje ten wybor, ale wydaje mi sie ze focenie w 30-osobowej grupie na ciasniutkich uliczkach kazimierza moze byc frustrujace miast sprawiac radosc, chyba ze pojdziemy lawa i wszyscy beda mieli takie same kadry :mrgreen: chcialbym zebrac mala grupke zeby moc pochodzic spokojnie po zakatkach kazimierza, ktos mnie poprze ? a co do poznawania sie, oczywiscie chetnie wszystkich poznam, ale chcialbym przywiezc tez jakas fajna fote z grodu kraka...
Ja fotki z grodu kraka przywozić nigdzie nie chce...Chciałbym zebrać malą grupę żeby móc posiedzieć spokojnie w zakątku jakiejś knajpki nad piwkiem i poonanizować się...oczywiście sprzętowo ;-)
A tak na serio to chyba najwyższy czas zacząć się zastanawiać nad planem wycieczki, jakimiś mapkami itp.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
no dobra rozgryzles mnie Gonzo :oops:
:mrgreen:
oczywiscie, pobawilbym sie jakims ultraszerokim szklem, za krotko mialem okazje macac 10-22 i to jeszcze na nie swoim sprzecie, ale picie przed poludniem to najodpowiedniejsza pora nie jest ;) za to na polazenie tu i tam chyba bardziej sie nadaje.
EDIT:
Mmsza, cos nie linkuje tej Twojej foty ;) pewnie szlo o ten slynny zakret z rozwalajaca sie chata (wybaczcie jakosc nie umialem znalezc orygnalnej foty)
EDIT2:
aha juz mam ta fotke:
:mrgreen:
Czyli generalnie bedzie glowne wspotkanie na rynku czy kajs, potem pojdziemy focic w ciagu dnia, obiad mozemy razem zjesc ,dalej focic grupkami i wieczorem piwsko8-)
Kurcze!
nie ma mnie całymi 'tygodniami' a jak wracam to czytam na wyrywki i zaspałem...
Do krakowa mam jakąś godzine... no dobra 1,5 jak bede normalnie jechał autostradą :twisted:
Też sie pisze na takie spotkanie - sądzę jednak że z noclegu nici bo pewnie już book'nęliście
mam nadzieje ze nie macie nic naprzeciwko jak sobie sam gdzies spanko zapewnie - w końcu to ja zaspałem :-)
a w knajpie to mam nadzieje jakies krzeslo dostawią :mrgreen:
aha, to ja popieram; a poza tym sprzet tez bym pomacal szczegolnie 24-105 :-)
btw
jakby ktoś był z okolicy Zabrze, Bytom, Katowice, Chorzów Gliwice - to moge zabrac 2-3 osoby (mam kombi ;-) więc sprzet sie zmiesci)
EDIT
Jeszcze w sprawie noclegu - co prawda uruchomilem swoje kontakty w Kraku ale mam prośbe do Krakusów z forum: ma ktoś może jakiś hotel na oku w miare blisko naszego miejsca spotkania (lub rynku) - cena ~200pln za pok 1os.
Bede wdzieczny
przemilcze temat kto jakie szkla ma bo jeszcze wpadnie jakas recydywa na zlot zeby je pozabierac ;) ale wydaje mi sie ze nikomu nic nie zabraknie ;) no chyba ze ktos marzy o macaniu 1200 f5,6 albo 600 f4. Domyslam sie ze pierwszego nie mamy w polsce ni jednego egzemplarza a na drugi moga sobie pozwolic PAP, co lepsiejsi fotoreporterzy i fotografowie przyrodniczy, no i zamozni hobbysci :) ale na takich raczej nie mamy co liczyc, za to bierzcie swoje kenko i inne TC, sprobujemy pobic ogniskowa(i nie tylko) zeszlorocznego 1134 mm f 11 zlozonego z dwoch TC, body z croppem i 400 f5,6 :) (ja po cichu licze jeszcze na sigme 12-24, chcialbym zobaczyc czy gdy podepne do analoga tozobacze jednoczesnie slonce w zenicie i czubki wlasnych butow :mrgreen: )
Z innej beczki, kopiujcie ta liste
1. Czacha
2. Kubak82
3. Venio
4. p_lar
5. Il fuoco
6. thorin - sobota 8:00-9:00 dworzec, rynek, kazimierz, gdzie chcecie
7. Tomasz Golinski
8. towersivy
9. mmsza
10. Mac
11. Avadra_K
12. Bigmar
13. stratus
14. Metus
15. westu
16. rysib
17. canis_lupus
18. nastier
19. czajna
20. ags
21. Routlaw
22. Cyborg
23. gonzo44
24. Birez
25. Pazurek
26. liguidsound
27. Kubaman
28. Iza
29. lochu
30. beachcomber
31. madallenka
32. temol
33. ripek
34. grregorry1
35. Cichy
36. pst
i wpisujcie orientacyjna godzine przyjazdu i skad was odbierac, prosze o samodzielne dopisywanie za siebie do listy, moge przez weekend nie byc w stanie jej co chwila aktualizowac :mrgreen: ;) Zapewne przed "obiadem" (znowu kebab ?) dojada juz wszyscy, kiedy bedzie grupa poscigowa z Bialego ? cos czytalem o piatku ? Czacha, Tomek, Metus, Kuba, Pazoo, Beerez, wybieramy sie rano na ten kazimierz ? nim wszyscy dojada wykorzystamy poranne snowboarderowe swiatlo i spokojnie zasiadziemy w jakiejs knajpie przy piwie.
Knajpa- kolejny temat, nie znam sie jestem ze Śląska, wiec ta sprawe powierzylismy w rece krakusow, na czym stanelo chlopcy?
Plan- jak zeszlym roku udalo mi sie zwalic cala ta obote na glowe Kubamana, mam nadzieje ze mi nie ma tego za zle, i tak jak w zeszlym roku bylo, zapewni nam ciekawy i urozmaicony onanizacja (oczywiscie sprzetowa) oraz piwskiem Plan dnia...
przypominam swoj numer kom: 502891195
calej reszty krakusow i zlotowiczow z zeszlego roku tez posiadam wiec mysle ze jakos sie dogadamy z odbiorem kolejnych przyjezdzajacych
pozdrawiam
krzysiek