nie. sprzet jeszcze czeka na przekazanie
Wersja do druku
nie. sprzet jeszcze czeka na przekazanie
Kurde, czemu to tak długo trwa. Szkoda, że szybciej nie można tego załatwić.
Chłopak pewnie czeka...
A wie wogóle o tym że chcemy mu coś przekazać?
Myśle że nie ma się co śpieszyć, niech lepiej Akustyk "dopracuje" całą akcje.
nie wiem, czy chlopak wie. czekam na kontakt od Anoraka
Cześć
Jestem koordynatorem wrocławskiego oddziału fundacji Mam Marzenie.Byłam na spotkaniu z Michałem,kiedy to właściciel megamedia .pl podarował chłopcu Canona.Miałam informację,że nie możecie pojawić się na realizacji marzenia,bo nie jesteście jeszcze gotowi.Obiecałam więc Michałkowi,że canonowcy pojawią się na początku września i pomogą zaprzyjaźnić się ze sprzętem...wrzesień się kończy...na Anoraka nie liczę.Jeżeli chcielibyście spotkać się z Michałem czekam na kontakt 600 064 064, 515 199 628 lub email
iwonak@mammarzenie.org
Pozdrawiam i czekam na kontakt
Coś nie "zatrybiło" ??? Troche obciachowo. Akustyk honor CB w Twoich rekach!
NIe wiem dlaczego ta organizacja jest taka wolna ;/
..tak sobie pomyślałam..może znalazłby się wsród Was ktoś,kto chciałby współpracować z naszą fundacją robiąc zdjęcia z realizacji marzeń..np.jutro nasza marzycielka Andżelika zostanie księżniczką i zajedzie na wrocławski rynek karetą,będzie turniej rycerski,przemówienia na jej cześć.Już dzisiaj prasa i radio lokalne zapraszali wrocławian do zabawy i wiwatów na cześć księżniczki.
Robimy to razem z teatrem muzycznym,będzie przednia zabawa,mnóstwo mediów..a mi właśnie siadła marniutka cyfrówka...co Wy na to?
http://www.mammarzenie.org/wroclaw/2006/angelika.php
iwonak@mammarzenie.org
600 064 064
pozdrawiam
O co w ogóle chodzi? Wiadomo już jakieś konkrety? :-?
Czy sprawa znalazła juz swój finał? Czy przyjdzie nam spłonąc ze wstydu?
Sądząc po datach postów to już, Januszu, płoniemy.
Spokojnie...... co płonie to można ugasić :D
Trzeba z akustykiem pogadac co się dzieje z tym.
Hej
Michał we Wrocławiu będzie do 16 października,później dalsze leczenie w Warszawie.
Pozdrawiam
Iwona - odbierz poczte :)
Wiem ze moze jakos sie nieprzyczynilem do rozwoju tego projektu, niestety niemam zadnego sprzetu ktory moglbym zaoferowac, to moze jednak moglbym jakos pomoc jesli byscie chcieli cos zorganizowac w Warszawie.Od dosc dawna sledze ten watek i ciekawy jestem jak sie zakonczy.
Mamy już jakiś finał tej sprawy?
w sobote, 14/10/2006 bylem z Iza z fundacji u Michala przekazac sprzet. bylo mnostwo zabawy zalaczonymi zabawkami, masa pytan na goraco i duzo radosci.
dla przypomnienia, przekazalismy:
- torbe foto (bardzo przypadla do gustu, choc spowodowala ambaras jak wszystko poukladac w srodku)
- zestaw filmow
- smycz forumowa
- wezyk spustowy
- obiektyw Pentacon 50/1.8, redukcje EOS->M42 i pierscienie dystansowe do makro (bardzo przypadly do gustu Michalowi)
- ksiazki (Barchacz, bodajze Dederko, podrecznik Canona i NG Szkola Krajobrazu)
Fundacja probuje zorganizowac do tego statyw, ktory podobno gdzies juz jest obiecany. jesli ktos z Was dysponuje ewentualnie drugim statywem, z ktorym moze sie rozstac na cel charytatywny - mozna to zglaszac w tym watku, ktory ludzie z Fundacji czytaja.
problem poki co nierozwiazany to wywolywanie filmow i robienie odbitek. bede u Michala w tygodniu i przywioze namiary na laby internetowe (allegrowe), gdzie wysylajac kilka filmow na raz mozna duzo oszedzic. ale jesli ktos z Was ma bliski kontakt z ekonomicznym labem lub ma pomysl by w inny sposob obnizyc koszta (przy czym uwaga! darowizny majatkowe nie sa tu praktykowane - ewentualnoscia jest kupon docelowy __na uslugi fotograficzne__) to tez prosze zglosic.
a poza tym, to sprawilismy duuzo radosci czlowiekowi, ktory z pasja oddaje sie fotografii, i ktory w chwili obecnej ma najlepszy aparat w swojej klasie (szkola plastyczna, specjalnosc jubilerstwo) ;-) tak ze ja w imieniu Michala, Fundacji i tez swoim dziekuje za wspomozenie.
a wiec i ja sie nisko klaniam przed wszystkimi darczyncami, istnieja, wbrew temu co sie o nas za granica mowi, w polszcze jeszcze ludzie dobrego serca, Akustyk wielkie dzieki za nadzor nad akcja i osobisty wklad w jej finalizacje, wielkie dziei ponownie wszystkim ktorzy choc troszke wpomogli ten bezinteresowny zryw :) Jestescie wielcy !
P.S.
Akustyk doczekamy sie jakiegos fotoreportazu ? ;)
thorin - w sobote nie robilem zadnych zdjec, bo nawet nie bylo kiedy ;-) i tak musialem uciekac z domu Michala, zeby wrocic do domu i z corka na basen zdarzyc :) moze jak bede w tygodniu u Michala to zrobie dokumentalna fotke
mmsza - a to przepraszam najmocniej, musialem w ferworze czytania tego watku nie zauwazyc Twojej deklaracji :( mea culpa.
puszcze Ci zaraz na PW adres, ale jeszcze nie wysylaj. byc moze Fundacja juz ma ten obiecany statyw, a wtedy szkoda by bylo sie duplikowac
No to ekstra. Fajnie ze sie wszystko udalo :D
Dzieki wielkie akustyk za nadzor i finalizacje calosci.
Pozdrawiam wszystkich
Dzięki Akustyk.
Cieszę się , że sprawilismy chłopakowi radość!
pozdrawiam
Bardzo,bardzo Wam serdecznie dziękuję za radość Michała!
Pozdrawiam
Równiez dziękuje.
PS: Dalej nie ma żadnych zdjęć? :-)
jesli bedziemy sie mogli jeszcze na cos przydac Iwona, zajrzyj na forum ponownie i daj znac :) pozdrowienia...
Bardzo dziękuję za zaproszenie,
pozdrawiam srdecznie z Wrocławia:D