dokładnie rozumiem ;) - złej baletnicy itd. . ;) toteż piszę - że teraz jest po właściwej - nie napisałem z której ;)
Wersja do druku
Dla mnie to wygląda jak prowokacja :) No sorry,sprzętu za 50 kafli a pytania hmm(dwie puszki na początek wyglądają jak jakiś spadek) :)
Co do Fotobrosa to nie tam gdzie Kwant,a raczej od strony Perfektusa (istnieje jeszcze?)
Czy ceny są na prawdę takie ekstra? podaj jakiś przykład, może warto się tam wybrać, z tego co widzę po aukcjach to np Tamrona 17-50 jestem w stanie taniej wyhaczyć na internetowej stronie Eurortv. Aha i czy maja jakiś towar w sklepie czy same aukcje?
pzdr.
Jesli chodzi o moj podpis,to zrobilam to na wzor innych, np na Twoj wzor bo widze ze sam masz linijke chwalenia. Jesli tak to odebrales, to ja przyjme to jako kolejna zazdrosc. W moim domniemaniu, forum jest po to by sobie pomagac, skoro nawet mam go w spadku, czy z smsa, czy nie wiem....wygralam milion w totka....to kupie sobie jeszcze piec takich i bede dawac innym do nauki bo moze innych nie stac, nie powinienes sie wtracac w moje fundusze- to taka moja dygresja :) sluszna na pewno.
Jestem tu nowa i zanim sie zalogowalam widzialam jak inni mieli podpisy i znacznie to ulatwialo im rozmowe z forumowiczami, nie podoba ci sie to, albo uwazacie ze jest to prowokacja, prosze, zgloscie to do moderatora, neich usunie post.
Czasami dziadek kupi sobie auto za 100 tys zl i nie wie zupelnie jak sie go odpala, a wystarczy np przycisnac guzik ktory jest zazwyczaj po prawej stronie ;) a nie szukac wejscia na kluczyk jak w maluchu :)
Co do Fotobrosa, dzieki temu Panu, ktory ma ten sklep i jest wlascicielem , dobral mi wlasnie taki dobry sprzet, dal dobra cene, jak na moj poziom wiedzy, mial znacznie wiekszy i dlatego chce go pochwalic bo nie wciskal czegos co jest drogie a co mi sie nie przyda. Co do aktualnych cen mozna sie do inego wybrac i ma wszystko na miejscu :)
Pozdrawiam zazdrosnych :) Jak chcecie sie pochwalic to mi pomozcie, a nie z zawiscia skaczecie po mnie jak po materacu ;)
Proszę o stosowanie się do pkt. 6. regulaminu forum.
Pozdrawiam.
K.
oj nie odbieraj tego jako atak, śmieję się tylko trochę i draznię :)
I faktem jest że czasem linijki chwalenia są przejaskrawione i przesadzone, ale rozumiem, że oryginalnym przeznaczeniem było ułatwienie pomocy - widzisz opisany problem sprawdzasz sprzęt i już wiesz co klient robi nie tak :)
p.s. jeśli chcesz rozdawać sprzęt to niedługo może będę w ck - chętnie coś wezmę na testy ;)
Mam nadzieje że na miejscu fotobros ma lepsze ceny niż te z aukcji i że można się targować. Szkoda że nie ma w ck jakiejś giełdy foto. Za to jest giełda rolna;]
Przeczytaj to co wyżej jeszcze kilka razy i wtedy może coś Ci z tego wyjdzie.:mrgreen:
To skąd tak mierne pytania w Twoim przypadku? Wcześniej robiłaś nikonem zdjęcia weselne i sesyjki - wtedy monitora nie kalibrowałaś?
blablabla..., Straszne.
Gdybym był na Twoim miejscu przestałbym pisać o zawiści czy zazdrości i zaczytywał się w tematy na forum cb.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To Ty ten sprzęt masz czy nie?
Na początku także wspominasz od razu o zazdrości. Dziwisz się? Ludzie latami zbierają na taki sprzęt, a Ty tutaj wyskakujesz na sprzęt za kilka tysięcy i jeszcze zadajesz pytania typowo laikowe. Jeżeli byś miała ćwierć rozumu , skorzystała byś z szukajki cb.
Jeżeli chcesz brać pieniądze za śluby to niech ludzie zaczną częściej chodzić do kościoła:evil:
Luuudzie, odpuśćcie dziewczynie , niech ma i tone sprzetu, każdemu można. Masz kase kupujesz porsche, nie masz kupujesz malucha :). Podpis w stopce jest potrzebny do zobaczenia jakimi zabawkami ktoś zdjęcia robi, do chwalenia, dla wlasnej przyjemniości i pewnie jeszcze z tysiąc powodów by sie znalazło (własciwe sobie wybierz). Ale najeżdżanie na kogoś, że zadaje laickie pytania coż..., jej sprawa, nie chcesz nie odpowiadasz, zmieniła system przecież i nie wie wszystkiego.
Tak pozatym renatka266 witamy na forum.
no i zaczeło się...
No to i ja nabiję posta: reniatka to facet...
ja nie chcę oczywiście wdawać się w jakikolwiek spór z kimkolwiek (jestem z natury spokojną osobą ;)) i jestem daleki od udawadniania komukolwiek sowich podejrzeń, ale też mi się wydało dziwne, że osoba, która ma jakieś doświadczenie foto - tak się można domyśleć z postów - no załóżmy że "pro" zadaje tego typu pytania po zmianie systemu... tak jak mam w stopce jestem aboslutnym amatorem (aczkolwiek torchę się oritntuję, przynajmniej teoretycznie ;)), ale jak przesiadłęm się z Fuji S9600 (kompatk) na lustro 9(to co w podpisie), to de facto żadna rewolucja co do fundamentalnych spraw fotograficznych nie nastapiła, czy to w kwetsii ustawień fotografowania, czy też monitora lub programów... ale to tylko i wyłączenie moje przemyślenia na przedmiotowy wątek... 8-)