Dziękuję ;)
Generalnie pracuje na dwóch starych 'piątkach' i stałkach - 15/2.8, 28/1.8, 50/1.4 i 85/1.8. 28/1.8 chyba sprzedam, bo właśnie przesiadam się na 24L.
Wersja do druku
Sprzedać nie mogę, bo jest nas dwie ;D Dlatego niezbędne są dwa aparaty. Generalnie jestem zadowolona z tamrona, tylko ta lampa mnie dobija. W takim razie, korzystając z tego, że do grudnia mam wolne ze zdjęciami - zaczynam próbować coś z tym robić. Dzięki wielkie. Dodam, że w kościele, gdzie nie jest niewiadomo jak ciemno zdjęcia wychodzą bardzo ładne (żeby nie było, żem partacz łachudra) daję radę w większości miejsc tylko chcę wyeliminować te "złe miejsca", które nastręczają mi pracy w PS.
Nie twierdzę żeś "partacz łachudra" :D W takim razie polecam zakolegować się z nastawami lampy, tak aby móc szybko zmienić ustawienia pod warunki miejscowo/pogodowo/jasnościowe :)
Zaprzysięgam poprawę ;D Dziękuję bardzo za wszystkie cenne rady. Będę próbować, bardzo mi zależy na tym by robić coraz to lepsze zdjęcia. Pozdrawiam Was serdecznie.
Pozostaje nic tylko życzyć owocnej i szybkiej nauki pracy z lampami :)
A jednak :twisted: :D
Jak tylko coś porzadnego zrobie to nieomieszkam
P.S. Jakoś marzec, kwiecień będę szukała 5D w dobrym stanie w używce, ale to się jeszcze będę przypominać na forum ;) Jakby ktoś chciał za pół roku sprzedać to się zapisuję na zadbany egzemplarz ;)