Ej no jak z dziewczyną to tylko pAryż...trochę tam mieszkałem i ku zdziwieniu wielu - da się tam znaleźć lokum w sensownej cenie... no a przy okazji nieskończoona ilośc tematów foto...
Wersja do druku
Ej no jak z dziewczyną to tylko pAryż...trochę tam mieszkałem i ku zdziwieniu wielu - da się tam znaleźć lokum w sensownej cenie... no a przy okazji nieskończoona ilośc tematów foto...
Niestety w Polsce sa takie ceny z biur podrozy....ja mieszkajac w Irlandii rezerwuje sobie bilet na samolot+hotel z wyzywieniem na Wyspach Kanaryjskich i place grosze. Bylem juz tam trzy razy (ja, zona i 4 letni syn) i za kazdym razem cena przelotu,noclegu i auta nie przekroczyla 900 euro za 9 dni/ za nasze 3 osoby !!! Jakby ktos potzrebowal namiarow na hotele na wyspach kanaryjskich to chetnie pomoge. A co do przelotu to zawsze latam Ryanair. Nawet mieszkajac w Polsce oplacaloby sie leciec do Dublina a z tamtad na kanary... Pozdrawiam
Polecam dwa miejsca w Bieszczadach: Serednica i Wola Sękowa. Przy okazji nauczysz się jazdy konnej i zrobisz niezłe zdjęcia. Miejsca nie są drogie. A Bieszczady we wrześniu to chyba najpiękniejsze miejsce w Polsce.
pod namiot. Cieple spiworki, ognisko ....................
Co do osób, które polecały szklarską porębę znalazłem sobie juz tam noclegi w 3 roznych willach ;) Standart dosc dobry ceny od 40zl/os do 50zl/os. Lecz bez wyzywienia. Teraz tylko pytanie czy jest tam co zwiedzać bo w internecie niewiele potrafie znaleźć :) A do pragi na jeden dzień zamierzam się wybrać no chyba, że bedzie nadmiar rozrywek i miejsc na miejscu :)
Jeśli myślisz o Szklarskiej, pomysle też o Karpaczu, według mnie znacznie więcej ciekawych szlaków do przejścia, Śniezka na wyciągnięcie ręki, do Pragi tez można przeskoczyć. We wrześniu będą zabijac się za klientem, bez problemu znajdziesz tani nocleg w dobrych warunkach za rozsądne pieniądze. Z wyzywieniem tez nie będzie kłopotu. A tematów na zdjęcia cała masa.
Czorsztyn.
Mam namiar na domki nad samym zalewem, z widokiem na całe Tatry polskie i słowackie. Cena 50 zł za pokój. Piekna okolica, niedaleko na Słowację, w Pieniny i Tatry. W sam raz na kilka dni.
... nie wiem czy nie jest już za późno i autor nie podjął decyzji - tak czy siak moje 0,05 zł w temacie to: Kazimierz Dolny + okolica (Janowiec, Męćmierz, Kozłówka - obowiązkowo, ewentualnie Nałęczów, Puławy i sporo wiejskich klimatów dookoła).
Miejsce bardzo klimatyczne. Myślę, że lepsza ;) połowa będzie zadowolona, a i fotograficznie można, oj można się wyżyć.
...tylko te kilometry:confused:.
pzdr,