A to szkoda, muszę sprawdzić jak to się sprawdza przy dwóch korpusach, jutro zrobię sobie symulację zatem :)
Wersja do druku
A to szkoda, muszę sprawdzić jak to się sprawdza przy dwóch korpusach, jutro zrobię sobie symulację zatem :)
Camrock Quick Strap QS-1 | STOPfoto.pl profesjonalny sklep fotograficzny on-line - Szczegóły produktu (Marumi, Heliopan, Tiffen, Leica, Hitech, Lumiquest, Stofen)
Myślicie, że utrzyma mi zestaw 1D3 + 70-200 2.8? :) Używał ktoś może w kombinacji z ciężkim sprzętem? Szkoda mi trochę wydać 300 zł na oryginalnego quick strapa od blackrapid
Też zakupiłem ale klamerki plastikowe nie budzą wg mnie zaufania. Miałem nadzieję, że aby wypiąć aparat trzeba użyć więcej "siły" a tu wystarczy lekko trącić i pasek wyskakuje. Póki co uwiąże sobie 1,5 kilogramowy kamień do paska i pójdę na spacer. Dobrze że w pobliżu nie ma głębokiej wody bo jeszcze by mnie do wariatkowa zabrali ;-)
Transportera używam 2 lata z zestawem 5D+grip+24-70+580EX+zasilanie łącznie ok 1,5 kg i nic się nigdy nie stało, nie wypięło, na początku miałem obawy. Ale to było na początku, mi osobiście bardzo odpowiada ten pasek.
W takim razie nie pozostało nic innego jak przetestować