Odp: Ostrzeżenie - ZPK Mastiff i Tom01
Cytat:
Zamieszczone przez
v.1958
Jednych mami skrajnie niska cena - to ci, którzy chcą kupić nowe 5DII na Allegro za połowę ceny.
Innym wydaje się, że wiadomości merytoryczne idą w parze z uczciwością - niestety mogą wpaść w pułapkę.
Amen. Dokładnie w ten sposób nieomal stałem się ofiarą oszusta. Dziwnym zbiegiem okoliczności oszusta z Białegostoku. :?
Cytat:
Zamieszczone przez
MC_
To prawda, oczywiście.
Tak samo jak i to, że spółka jest skrajnie niewiarygodna.
Ale ma powodu podważać wiarygodności Pana Tomasza, który z tego co czytałem powiedział wyraźnie i szczerze każdemu z awanturników, że pieniędzy nie ma i z tego powodu nie może ich oddać. Która część "nie mam pańskich/paninych pieniędzy" jest trudna do zrozumienia? A wszyscy tylko oddaj, oddaj i oddaj. Z czego, kiedy nic nie ma? Dlaczego miałby Pan Tomasz kłamać? Jak mówi, że nie ma, to nie ma, i ja Jemu wierzę.
A wystarczyło chwilkę w googlu spędzić i 2 strona Mastiff: Opinie o sklepie na Opineo.pl
Cytat:
Zamieszczone przez
pan.kolega
Jak mówi, że nie ma, to nie ma, i ja Jemu wierzę
Mam nadzieje że po prostu nie załapałem sarkazmu...
Sarkazm oczywiście tam jest, dosyć silny nawet.
pan tomek wypowiada sie (z podpisem firmy ) na wszelkich mozliwych forach
nawet na....
[pomoc potrzebna] Fotoradary, policje i mandaty - Forum - Motokobiety
Forum motoryzacjne portalu Motokobiety.pl - bo to My kierujemy › Dyskusje o motocyklach
23 kwi 2010 - jeśli stwierdzisz że to nie Ty to odeślą sprawę) a jesteś winny, to stracisz na tym 2-3 razy ... monitory.mastiff.pl, gg: 189335, skype: zpkmastif ...
:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
pan.kolega
... i ja Jemu wierzę.
Ja (niestety) także.
https://www.youtube.com/watch?v=h5aF2CSwNTU
:D jacek i to jest dobre podsumowanie tematu
No tak, nigdy nie byłem fanem Barei i Misia...:oops:
Cytat:
Zamieszczone przez
DarekB
No proszę... a tu PREMIUM member ;-)
Wiem, że kasa nie śmierdzi ale IMHO do czasu wyjaśnienia administracja powinna zastanowić się nad dalszym reklamowaniem "usług".
Bo jak rozumiem skoro się odwołał, to znaczy, że przegrał proces, a to jest już konkretny sygnał.
Administracja się pewnie zastanowi ale administracja nie jest sądem. To tak jakbyś wymagał żeby firma która wynajmuje miejsce na serwerze sklepowi internetowemu odpowiadała za rzetelność zakupów w tym sklepie ;).