Wlasciwie czemu nie.. nie mam nic ciekawszego jutro do roboty :)
17.15 przy schodach pod rondo, kolo spodka?
Ktos jeszcze?
I bez wzgledu na pogode..
Wersja do druku
I-szy Śląski Plener Fotograficzny - "Rainy Silesia" ll 19/12/2008r ll godz. 17.15-17.30 ll schody pod rondo obok spodka ;)
1. Modzel
2. adikPL
3. ........
Szalejemy widze ;>
Ja jestem caly czas chetny. Ewentualnie moge sie 10-15 minut spoznic i bede najpozniej 17.30. Moze byc?
Tak patrze za okno.. sypie jak cholera, widocznosc prawie zadna. Nie wiem czy jest sens cokolwiek probowac pstrykac w taka pogode.. jesli kolo godziny 16 pogoda sie nie polepszy, to ja jednak odpuszcze, bo szkoda mi jechac 30 km w jedna strona, jak na miejscu sie okaze nie poza tymi schodami to nie widac nawet drugiej strony ronda.. :P
w sumie racja, ja też dzisiaj wróciłem wcześniej do domu i właśnie jem obiad. Jeśli mielibyśmy się spotkać to musze busem zasuwać z 15-20km, a pogoda nadal j.w. piszesz :( do tego ojciec wyciąga mnie do babci by pomóc wytrzepać dywany i pomalować drzwi, wiec w miare szybko musze wiedzieć co robimy, żebym się zdeklarował w jedna bądź drugą stronę. Mieliśmy być twardzi, no ale widać pogoda nad nami panuje ;) To co Modzel odpuszczamy, z postanowieniem najszybszego pleneru po nowym roku? Daj znać jak najszybciej...
No to odpuscmy dzisiaj.. naprawde nie ma sensu sie napinac az tak :)
Moze uda sie cos pstryknac po swietach?
jeśli macie ochotę to możemy coś u mnie w studio sfocić aczkolwiek to w Tychach a nie Katowicach.... jak coś to 3048530 moje gg
Czemu by nie
A gdzie to studio w Tychach się mieści?
Pzdr