Teraz jest jakoś tak że jak obiorą przesyłkę to podobno ma przyjśc jakiś kod dzięki któremu będziemy mogli sprawdzić jaki jest stan naszego zwrotu :D sprawdź czy nie dostałeś takiego kodu :)
Wersja do druku
Teraz jest jakoś tak że jak obiorą przesyłkę to podobno ma przyjśc jakiś kod dzięki któremu będziemy mogli sprawdzić jaki jest stan naszego zwrotu :D sprawdź czy nie dostałeś takiego kodu :)
****. kodu brak. chyba msuze do nich zgodnie z wczesniejsza rade - zadzwonic.
Kodu nie musza CI wysylac. Znaczy wysla albo i nie jesli do nich napiszesz. Przy tylu zgloszeniach raczej nie pamietaja ze komus trzeba kod wyslac:)
napisz tutaj : Marie.Quinn@ir.cpginc.com
i zapytaj czy Twoj Cashback juz jest w trakcie realizacji
Nie wiem jak Was, ale mnie osobiście rozwalają tego typu promocje Canona. Nie mogą normalnie, jak ludzie upust zrobić, tylko później się trzeba bawić w jakieś wysyłanki...
Dobrze że kodów nie trzeba wysyłać smsem najbliżej pełnej godziny :lol: :lol: :lol:
Ehh w ElectroWorldzie sie nie zalapalem na 30D z kitem. A wiecej tego modelu nie maja zamiaru zamawiac :/
W EuroRtvAgd maja AZ dwie sztuki, jedna w Wawie a druga w Poznaniu, za JEDYNE 5000zl :D
W koncu udalo mi sie dorwac JEDNA sztuke w Fotojokerze (Gdynia) za 4299zl wiec cena nie nadzwyczajna, ale przezyje.
Przywitajcie nowego Canoniarza :)
czemu ma sie zdziwic. Pracuje w odpowiednim oddziale, niejedna promocje pewnie ma za soba wiec nie ma powodow do zdziwienia.:)
BO pewnie by sie i tak kombinowanki trafialy. Moge sie zalozyc ze w wielu sklepuach zamiast ceny isc o dana kwote w dol to utrzymalyby sie na tym samym poziomie lub troche poszlo w gore a sprzedawca o rzekomej promocji "nic nie wie"Cytat:
Nie wiem jak Was, ale mnie osobiście rozwalają tego typu promocje Canona. Nie mogą normalnie, jak ludzie upust zrobić, tylko później się trzeba bawić w jakieś wysyłanki...
Mnie sie wydaje ze to co robi Canon jest ok bo przynajmniej ma pewnosc ze po swojej stronie wywiazuje sie z promocji.