Nie ma za co ;), kiedyś też zadałem jakieś pytanie wycenowe (tylko nie pamiętam czy na tym forum) i skończyło się na obdzwonieniu lokalnych foto, poza tym w PL jest naprawdę duża regionalizacja cenowa, np to co jest w Łodzi naprawdę ofertą z nazwijmy to dolne przedziały stanów średnich w ślubniakach, to już jest nie osiągalne 60 km od Łodzi natomiast w innych rejonach PL nikt za taką kasę nawet nie będzie chciał aparatu wziąć do ręki. Dlatego pomijając już reakcję forum na takie pytanie obdzwonienie konkurencji w Twojej lokalizacji będzie miało większy sens.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Właśnie sie dopatrzyłem że jesteś ze Szczecina wieczorkiem może uda mi się zdzwonić z koleżanką która komunizowała córkę w zeszłym roku może będzie pamiętała ofertę, wiem na pewno że rodzice dostali płytę dvd z fotami na których był znak wodny i wybierali numerki coby dostać odbitki, nie wiem ile sobie zawinszował fotograf ale ustalę to choćby z ciekawości bo mnie koleżanka pytała czy takiego zabezpieczenia jakos bym nie usunął ;) i teraz nie wiem czy foto sobie tak słono zawołał za odbitkę czy ona ma węża w kieszeni.