Chcesz te naklejki naklejać na meble ???
I nazywasz to logiką ??? :mrgreen:
No fakt, że taką naklejkę można sobie nakleić na fotel, albo na stół, czy na szafę. :mrgreen:
Pozdrówka
Wersja do druku
Dobra chwilke posiedzialem przy kompie i oto co mi wyszlo jesli chodzi o logo. Oczywiscie pewnie beda jeszcze poprawki jakies (o ile cos mi do glowy przyjdzie).
Ponizej macie linka do pliku.
http://yaponski.wrzuta.pl/obraz/e1UO...non_board_logo
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ewentualne sugestie oczywiscie mile widziane :)
Już wiem, czemu te nalepki samochodowe ! Okrąg symbolizuje tu koło ;) .
Tak poważnie: podoba się mi pomysł, kształt i wykonanie. Jedynie osobiście wolałbym, żeby napis Canon był jednolicie czerwony. Reszta OK :) . Dziękuję Kolego yaponski.
a mam takie pytanko... do kiedy można wpłacać pieniądze za rzeczy?
Mam wrażenie, że im szybciej tym lepiej, w sensie szybciej znajdą się klienci -szybciej otrzymamy produkty;-)
Przepraszam, deklarowałem się na polo, ale ostatnio byłem zabiegany, i chyba w pierwszej turze się nie załapałem, po niedzieli wysyłam formularz i kaskę, pozdrawiam.;)
Spoko logo Canona mozna poprawic :smile:. Caly projekt jest na wektorach wiec nie bedzie z tym najmniejszego problemu. Natomiast okragly ksztalt wcale nie musi symbolizowac kola samochodowego. Mialem tu bardziej na mysli obiektyw aparatu (ktory tez przeciez jest okragly). Mniejsze okregi to miala byc zamykajaca/otwierajaca sie przyslona w obiektywie (z zalozenia) :)
Może przysłona powinna wyglądać bardziej w ten sposób?
EDIT: a tak w ogóle to pomyślałem sobie, że chyba przydałoby się przenieść tą rozmowę do nowego wątku.
tak tez moglo by to wygladac. musialbym sie tylko zastanowci jak to potem spasowac ze soba. dobra mam koncepcje juz. za niedlugo wstawie poprawione logo.
PS. Dzieki za podpowiedz Soul_Man :)
---------------------------------------------------------------------------------------
Ponizej macie link do loga po sugerowanych poprawkach/zmianach. Czekam na dalsze sugestie :)
http://yaponski.wrzuta.pl/obraz/o4IeAxEXGv/
Jak sytuacja na froncie wyglada? Czy nadal czekamy na wplaty, czy moze produkcja zostala juz uruchomiona?
Też ciekaw jestem, jak wygląda sytuacja. Nie jest dla mnie żadnym problemem cierpliwie poczekać na zamówienie (choć z natury niecierpliwy jestem :wink:), ale dobrze by było wiedzieć, na jakim etapie jest sprawa.
Witajcie!
Dzisiaj potwierdzę otrzymanie pieniędzy od osób, które je przesłały i poinformuję jak wygląda sytuacja. Wybacznie opóźnienia, ale nie wyrabiam się z czasem.
Witajcie!
Na dzień dzisiejszy nazbieraliśmy 19 smyczy, 20 identyfikatorów, 19 koszulet T-shirt oraz 13 koszulek POLO.
Do wszystkich osób powysyłałem maile z potwierdzeniem otrzymania pieniędzy.
Jak widzicie daleko jeszcze do ilości zadeklarowanych wcześniej. W tym tygodniu będę wysyłał wiadomość na priva do osób zgłaszających wcześniej chęć otrzymania gadżetów. Może to ruszy sprawę. Mam teraz dosyć gorący okres w pracy i dlatego niezbyt często się odzywam i część osób dopiero dzisiaj dostało potwierdzenia, więc jeszcze raz przepraszam.
wiadomo - wakacje zakłóciły zwykły tryb obiegu informacji - ale się kończą
Krzysk - proponuję - zrób PM do wszystkich zapisanych a nie potwierdzonych - może się obudzą, i...
Może poczekajmy do najbliższego weekendu - 7 września i zobaczymy ilu się odliczyło
Krzysk - napisz wtedy jaki stan aktualny i jakie to wiąże konsekwencje (czekamy/inna cena?)
pozdrawiam!
To znow ja.. 8)
KrzysK jak tam sytuacja na froncie? Wplaty jakos sie pojawiaja, czy temat umarl narazie? jest 9 wrzesnia i prawde mowiac zaczynam powoli stukac niecierpliwie palcami po biurku.. (dla jasnosci, nie przez ciebie tylko przez tych, ktorzy jeszcze nie zaplacili)
Mozesz podac jakies newsy z pola walki?
oż kurczę, zapomnialam!! ;/
KrzysK (az to tak dziwnie brzmi, wszyscy sie o niego bija :D), mozna sie jeszcze dopisac do listy na smycz?
można jeszcze się zapisać na identyfikator??
Choroba.. Krzysk'a jakby tu jakiś czas nie było, a sam się zastanawiam czy uda mi się jeszcze zrealizowac stare zamówienie :(
$ jeszcze nie wpłaciłem, mogę to zrobić od ręki - tylko nie wiem czy jest po co. A Krzysk jakoś przepadł w wątku..
Ja już zapłaciłem, a tak jakoś się wcześniej nie dowiadywałem czy jeszcze można, uznałem, że skoro niedawno było około 40 osób, to tak szybko do 100 nie dojdzie... A faktycznie Krzysk był na forum ostatnio 5 dni temu...
W sumie masz rację. Po prostu wpłacę swoją cząstkę, a może szybciej dozbieramy brakujące zamówienia. Mam tylko nadzieję że zabieganie Krzysk'a pozwala mu kontrolować temat.
Witajcie!
Rzadko się odzywam, ale cały czas jestem. Obiecuję Wam jakiś konkretny raport w ten weekend.
to ja się dołacze :)
czekam na jakies wieści w sprawie identyfikatorów i koszulek :)
Nie zebym marudzil, ale weekend minal i... ? KrzysK jak tam?
jak zwykła mawiać Mariolka Krejzolka:
heeeelloooołłłł!!! Krzysk!
jak się mają sprawy?
Witajcie!
Ostatnio staję się niesłowny... Nie mam dobrych wiadomości. Od ostatniej pory dopisała się jedna osoba. Pytacie w mailach jak długo to potrwa? Z tą ilością to mogę powalczyć tylko ze smyczami i identyfikatorami, żeby nie zostawić tak bez niczego te osoby, które zgłosiły chęć nabycia owych. Z koszulkami idzie marnie. Sam jestem zły, bo w pierwszej turze organizacja poszła o wiele szybciej. A tak to mam na koncie Wasze pieniądze, a temat ciągnie się jak guma do żucia. Myślę, że koniec wyznaczę na 3 października. Jeżeli nic się nie ruszy to będę czekał na Wasze decyzje. Odeślę wszystkie pieniądze jakie wpłaciliście, bądź zrealizuję smycze i indentyfikatory a pozostałą kwotę prześlę zwrotnie (jeżeli ktoś wpłacił także na koszulki). Wybór należy do Was. Także mnie to trochę męczy. Wierzcie mi, że także chciałbym mieć to za sobą.
Jesli o mnie chodzi- smycz i identyfikator biore zakladajac ze cena nie wzrosnie. Jesli wzrosnie to uzalezniam to od tego, o ile wzrosnie.. temat koszulek jest mi w sumie obojetny, bo sie nie zapisywalem :)
I popieram- 3 pazdziernika jako deadline. Prosilbym tylko o info jak sytuacja wyglada gdizes w weekend 4-5 pazdziernika :)
Wysyłam raz jeszcze przypomnienia do wszystkich bez wyjątków zadeklarowanych. Jeżeli więc ktoś, kto przesłał mi zgłoszenie dostanie przypominającą wiadomość to proszę zwyczajnie ją zignorować.
Cena nie wzrośnie.
I jeszcze jedno - Ta tura będzie ostatnią moją turą. Mam coraz mniej czasu na organizację tego wszystkiego. Jeżeli na forum jest ktoś, kto chciałby się tym zająć to zapraszam.
Będę także rozmawiał jeszcze na początku października jak kształtowałyby się ceny koszulek biorąc pod uwagę takie ilości jakie mamy. Jeżeli więc nie będzie zmiany cen, bądź to będą groszowe sprawy to zrealizuję i koszulki.
Czy projekt identyfikatora i logo do nadruku na smycz jest gdzieś ogólnie dostępny ?
Tak Ci się tylko wydawało. Pytałem o projekt nadruku.
no przecież w pierwszym linku masz smycz z logo nadruku?
Chodzi mu zapewne o projekt w postaci pliku, który można wysłać do zakładu produkującego takie rzeczy. W pliku fotoszopa czy czegoś innego.
Może by tak zmierzać ku końcowi...
- wszyscy zostali zawiadomieni
- mieli dużo czasu żeby przesłać kasę
czyli lista powinna być zamknięta - jeżeli ilość zgłoszeń nie osiąga minimum do realizacji któregokolwiek z gadzetów - trudno - proponuję odpuścić i przenieść do nowego wątku, a to co się da zrealizować
ludziska, ruszta dupska!!!
pozdr, m
czy ja dobrze zrozumiaklam ze z koszulkami to jednak sie wstrzymujemy? no bo ja juz nie wiem wplacac nie wplacac, beda czy nie beda?
witam,
przepraszam ze nie odpisywalem. nie mialem neta i kupa robooty, a siedze teraz na komorce i nie mam jak otworzyc stron... jak sprawa stanela?
pzdr. dobrzy ludzie!:)
Paenka, to może dlatego sprawa zawisła, że większość czeka, tak jak Ty wpłacić/niewpłacić i z tego powodu Krzysk nie wie czy już lokowac zlecenie, czy nie
ja wpłaciłem za to co zamawiałem, jak coś nie dojdzie do skutku to jestem przekonany że kasa wróci.
LUDZIE, jak coś zamawiacie, to świadomie!
JA, (dużymi literami) myślę, że jak powierzymy kilkadziesiąt złotych na miesiąc-dwa innemu cannon-boardowcowi w dobrej wieże (obustronnej), to nic wielkiego się nie stanie!
ja (już małymi) nigdy się nie zawiodłem na CB (sprzedaż, kupno, porada, cokolwiek)
POZDR, marek
chyba mnie zawiódł autokorektor - nie wieża tylko wierzę
3.10 już za nami wiec tura zdaje się już się zakończyła. Pozostaje zapytać jak sprawy stoją. Jacyś maruderzy sie odezwali ??.
witam, czy zdąże się przyłączyć jeszcze do zamówienia?
Chciałbym smycz z identyfikatorem.
pozdrawiam
Ja również, jeżeli by się jeszcze dało.
A ja by się chciał dowiedzieć jak sprawa wygląda??:)
do pytaczy:
samo pytanie do niczego nie doprowadzi - chcesz coś kupić wypełnij formularz i wyślij kasę - jak coś nie dojdzie do realizacji to Ci zwrócą
do KrzysKa
please any report...
do siebie
no i kiedyś mi się udało załączyć obrazek, a teraz "pomroczność jasna"???
help, please....
Taki mały dopisek:
czy lepiej jest mieć więcej postów, czy lat - :(
nie rozumiem twojej wypowiedzi marek_k że "samo pytanie do niczego nie doprowadzi"? poprostu chce się zoriętować czy wplacać te pieniadze czy czekać na następną ture co w tym takiego trudnego...
Tak czy siak wysłałem formularz na : cbkrzysk@poczta.onet.pl
pieniądze przelałem na :nr rachunku pozostał do wiadomości administracji forum
mam nadzieję iż info które znalazłem wcześniej i wysłałem zadatek jest poprawne.
Życzyć tylko więcej cierpliwości ;-)
pozdrawiam
Ja całość przelałem 31 lipca.
Wcześniej zamówiłem identyfikator oraz smycze i było jak najbardziej O.K., więc czekam cierpliwie :).
Pozdrawiam
Witajcie!
Ostatnie przypomnienie coś jednak dało. Formularze przesłało 10 osób. Nie potwierdzałem także od dłuższego czasu wpłat. Jutro nadrobię zaległości i podam jak sprawy stoją.
A dzisiaj po prostu ZAMYKAM TURĘ i zaczynam realizację zamówień - smycze i identyfikatory. Co do koszulek to postaram się odpowiedzieć w tym tygodniu
PROSZĘ NIE PRZESYŁAĆ PIENIĘDZY NA MOJE KONTO.