m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Dobra chwilke posiedzialem przy kompie i oto co mi wyszlo jesli chodzi o logo. Oczywiscie pewnie beda jeszcze poprawki jakies (o ile cos mi do glowy przyjdzie).
Ponizej macie linka do pliku.
http://yaponski.wrzuta.pl/obraz/e1UO...non_board_logo
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ewentualne sugestie oczywiscie mile widziane![]()
Ostatnio edytowane przez yaponski ; 21-08-2008 o 16:45 Powód: Automerged Doublepost
Już wiem, czemu te nalepki samochodowe ! Okrąg symbolizuje tu koło.
Tak poważnie: podoba się mi pomysł, kształt i wykonanie. Jedynie osobiście wolałbym, żeby napis Canon był jednolicie czerwony. Reszta OK. Dziękuję Kolego yaponski.
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
a mam takie pytanko... do kiedy można wpłacać pieniądze za rzeczy?
Spoko logo Canona mozna poprawic :smile:. Caly projekt jest na wektorach wiec nie bedzie z tym najmniejszego problemu. Natomiast okragly ksztalt wcale nie musi symbolizowac kola samochodowego. Mialem tu bardziej na mysli obiektyw aparatu (ktory tez przeciez jest okragly). Mniejsze okregi to miala byc zamykajaca/otwierajaca sie przyslona w obiektywie (z zalozenia)![]()
Może przysłona powinna wyglądać bardziej w ten sposób?
EDIT: a tak w ogóle to pomyślałem sobie, że chyba przydałoby się przenieść tą rozmowę do nowego wątku.
Ostatnio edytowane przez Soul_Man ; 22-08-2008 o 11:55
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!
tak tez moglo by to wygladac. musialbym sie tylko zastanowci jak to potem spasowac ze soba. dobra mam koncepcje juz. za niedlugo wstawie poprawione logo.
PS. Dzieki za podpowiedz Soul_Man
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
---------------------------------------------------------------------------------------
Ponizej macie link do loga po sugerowanych poprawkach/zmianach. Czekam na dalsze sugestie
http://yaponski.wrzuta.pl/obraz/o4IeAxEXGv/
Ostatnio edytowane przez yaponski ; 22-08-2008 o 12:29 Powód: Automerged Doublepost
Jak sytuacja na froncie wyglada? Czy nadal czekamy na wplaty, czy moze produkcja zostala juz uruchomiona?
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...