Też ciekaw jestem, jak wygląda sytuacja. Nie jest dla mnie żadnym problemem cierpliwie poczekać na zamówienie (choć z natury niecierpliwy jestem :wink, ale dobrze by było wiedzieć, na jakim etapie jest sprawa.
Też ciekaw jestem, jak wygląda sytuacja. Nie jest dla mnie żadnym problemem cierpliwie poczekać na zamówienie (choć z natury niecierpliwy jestem :wink, ale dobrze by było wiedzieć, na jakim etapie jest sprawa.
PK
Witajcie!
Dzisiaj potwierdzę otrzymanie pieniędzy od osób, które je przesłały i poinformuję jak wygląda sytuacja. Wybacznie opóźnienia, ale nie wyrabiam się z czasem.
Witajcie!
Na dzień dzisiejszy nazbieraliśmy 19 smyczy, 20 identyfikatorów, 19 koszulet T-shirt oraz 13 koszulek POLO.
Do wszystkich osób powysyłałem maile z potwierdzeniem otrzymania pieniędzy.
Jak widzicie daleko jeszcze do ilości zadeklarowanych wcześniej. W tym tygodniu będę wysyłał wiadomość na priva do osób zgłaszających wcześniej chęć otrzymania gadżetów. Może to ruszy sprawę. Mam teraz dosyć gorący okres w pracy i dlatego niezbyt często się odzywam i część osób dopiero dzisiaj dostało potwierdzenia, więc jeszcze raz przepraszam.
wiadomo - wakacje zakłóciły zwykły tryb obiegu informacji - ale się kończą
Krzysk - proponuję - zrób PM do wszystkich zapisanych a nie potwierdzonych - może się obudzą, i...
Może poczekajmy do najbliższego weekendu - 7 września i zobaczymy ilu się odliczyło
Krzysk - napisz wtedy jaki stan aktualny i jakie to wiąże konsekwencje (czekamy/inna cena?)
pozdrawiam!
30D, 24-105L 17-85 IS USM, 50/1.8, 70-200/4L, 580EX II,
Manfrotto 055XproB+488RC2
To znow ja.. 8)
KrzysK jak tam sytuacja na froncie? Wplaty jakos sie pojawiaja, czy temat umarl narazie? jest 9 wrzesnia i prawde mowiac zaczynam powoli stukac niecierpliwie palcami po biurku.. (dla jasnosci, nie przez ciebie tylko przez tych, ktorzy jeszcze nie zaplacili)
Mozesz podac jakies newsy z pola walki?
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
oż kurczę, zapomnialam!! ;/
KrzysK (az to tak dziwnie brzmi, wszyscy sie o niego bija), mozna sie jeszcze dopisac do listy na smycz?
CANON 40D + EF 24-105L