Klikasz na swój nick nad avatarem i dalej "Zobacz publiczny profil". W adresie strony na której się znajdziesz jest Twój numer:
canon-board.info/member.php?u=8479
czyli: 8479
Klikasz na swój nick nad avatarem i dalej "Zobacz publiczny profil". W adresie strony na której się znajdziesz jest Twój numer:
canon-board.info/member.php?u=8479
czyli: 8479
Wg mnie Twój numer to: 8479
8479Cytat:
nie moge wyczaić nr. mojego uzytkownika.
Klikasz na swoją nazwę użyszkodnika. Ostatnie cyferki w adresie to właśnie twój numer użytkownika.
EDIT:
No i mnie uprzedzili ;)
no faktycznie.
dzięki :)
Nie wiadomo czy jeszcze ktoś zamówi ID, bo formularz nie chce się załadować... Miejmy nadzieję, że to chwilowe.
Poza tym nie da sie zamowic smyczy, bo jest komunikat, ze juz nie ma. To tak pamietam z przed kilku dni, bo teraz rzeczywiscie nie moze sie zaladowac.
Może serwer walnął?
Dziś już wszystko działa.
W ciągu 3 dni liczba ID skoczyła z 78 do 93, bądźmy dobrej myśli :) Jeszcze tylko 7 i zamówienie ruszy dalej.
a mozesz sprawdzić czy ja jestem na liście oczekujacych, bo mówicie, że server padł więc ..
bo w formularzu podałem meila i myślałem, że przyjdzie jakaś wiadomość, ale jak narazie nic.
maila nikt nie dostał,choć zastanawiam sie czemu:) jak była ta awaria to formularz nie był dostępny i nikt nie mógł zamówić , tak wiec na 99% jesteś:) jakby co to to bedzię lista kontrolna pod koniec tury.
Hello :) No to zamawiam dwie sztuki id i jeszcze pięć zostanie do wzięcia. A smycz ... hmm, może uda się wygrać. Będzie estetyczniej.
P.S. tak w ogóle to pozdrawiam wszystkich jako nowy !!
Wiesz... Ale jak bedzie wiecej jak 100 to maleja szanse na darmowe smycze :)
Mysle, ze wiele ponad setke nie bedzie. Radze sie niezdecydowanym szybko okreslic, gdyz na dzien dzisiejszy to ostatnia akcja na dluuugi czas.
Pytania "czy zamowilem?" i wszelkie inne prosze na PW. Beda szybciej zalatwione. A jeszcze lepiej uzbroic sie w cierpliwosc. Pewnie juz bylo wspominane, bedzie na koniec lista tych ktorzy zamowili, dluznikow i moze jeszcze jakas jedna ;)
no to wyrownalem do 100 ;)
jeszcze tylko przelew na konto i pozostanie oczekiwanie na ten upragniony kawalek plastiku :)
Jupi:) 100 lat ,101 lat , niech żyje żyje nam:)
Kto dorobi "i jeden dzień dłużej?"
to ja w takim razie dołączam sie do pytania .
Zakładamy że ze lista już powstała , wszyscy dłużnicy juz dopłacili zobowiązania itd itp , formularz zablokowany . - i ile w taki wypadku w praktyce wygląda oczekiwanie na id ? (od momentu wystawienia zlecenia do momentu jak wszystkie idiki dotrą w ręce głównego zamawiającego)
W ostatniej turze o ile pamietam potrzebowali 3 tygodnie na realizacje.
Teraz będziemy czekać jeden tydzień do zamknięcia, żeby wszyscy którzy zaspali jeszcze zdążyli ;) .Cytat:
Zamieszczone przez Makudonarudo
i nastała złowroga cisza........:)
A chavez coś tak mnie zacytował że teraż wszyscy boją sie chyba zamawiać:) formularzyk jak jest to działa . jak już go nie będzię to koniec zamawiania:)
Ja tak w ogóle podtrzymuje pomysł , że jak ktoś sie zrzeka darmowej smyczki to niech sie zgłosi , chyba że nie ma takich chętnych:) ja potem przygotuje miejsce do wpisywania się.
Formularz oczywiście działa. Fakt... ostatnio nikt niczego nie zamówił.
Zamawiajcie ID! :)
To Ty napisałeś, że zablokowany :P ;)
Setka osiągnięta, kilka dni już od tej chwili minęło, a zatem...
Postuluję ustalenie i oficjalne ogłoszenie daty zamknięcia listy chętnych + ewentualne upomnienia dla osób, które jeszcze nie wpłaciły.
To powinno podziałać na wahających się, a kto zaśpi, ten będzie musiał poczekać...
...tak jak część z nas swojego czasu ;-)
Jako rzekłeś: zamykać i drukować. Howgh.
A najzabawniejsze jest to, że nie ważne jak długo będziemy teraz czekać na te kolejne 2, 5, 10 osób... i tak zaraz po zamknięciu formularza i złożeniu zamówienia pojawią się pierwsi do kolejnej tury :cool: Takie forumowe prawo Murphy'ego :wink:
EDIT:
Dodaję kolejne:
Nie ważne ile razy i jaką czcionką napisano, że to już ostatnia tura - i tak będzie następna ;-)
Wazne zeby ta doprowadzic do konca i zrealizowac zamowienia. Potem bedzie sie myslalo co dalej ;)
A jaki jest czas realizacji takiego zamówienia, nie licząc super poczty polskiej oczywiście :)
Nie zamykałem listy bo ciągle nie ma zapłaconych 100 sztuk. Czekam na wpłaty od:
bartoszsowa - 16.40 zł
Bonczar - 34.20 zł
lukimy - 14.20 zł
matiax - 14.20 zł
sylwinka16 - 16.40 zł
Jeśli ktoś niesłusznie znalazł się na liście bo już zapłacił to proszę o PW z datą wykonania przelewu... będe szukał ;). W rozpoczynającym się tygodniu chciałbym zamknąć listę i żeby zapominalscy zdążyli się obudzić bo zamówienie prawdopodobnie w piątek powędruje do drukarni. Od tej daty liczymy 3 tygodnie na wykonanie, smyczki leżą u mnie więc przynajmniej z nimi nie będzie opóźnienia.
sorki... ale zupełnie zapomniałem... już wpłaciłem ;)
No i jak tam się mają sprawy? Jest piątek, formularz nadal działa (wczoraj chyba jeszcze się ktoś nawet dopisał). Czyżby kroiło się odroczenie zakończenia? Kto jeszcze nie wpłacił.. przyznawać się, ludzie tu na smyczki i ID czekają :mrgreen:
no czekamy, czekamy na ID :)
czy gdzieś jest dostępna lista zamówionych ID, bo do mnie na maila też nie ptafiło potwierdzenie wpłaty
Potwierdzeń wpłaty nie ma , są tylko potwierdzenia "niewpłaty" :mrgreen:
Ogólnie, to właśnie czekamy na jakieś podsumowanie itd. chyba, że nadal nie ma setki :evil:
w czwartek wypełniłem formularz a dziś zapłaciłem.... jak myslicie? dostane Id.?? :P POzdrawiam :)
Dostaniesz:)
Teraz czekamy na ZAPŁACONE 100 ID
Jak już tyle będzie to wtedy będą ostrzeżenia i koniec tury.
A potem jak ktoś przypomni sobie że nie zapłacił to jego problem:) poczeka sobie na kolejna turę.
Wypełniłem formularz na identyfikator jako 110-ty. Przelałem należność. Mam nadzieję, że się załapię.
Zamykamy zapisywanie się, ale w dalszym ciągu kilka osób co zamówili smycze nie zapłacili, w takim razie te smycze trafiają do puli wolnych smyczy i ktoś z pozostałych osób które się nie załapały mają szanse je otrzymać.
Nie wiem czy jest sens czekać a nie mam czasu pisać PW do każdej osoby z prośbą o zapłacenie dlatego dzisiaj w nocy przygotowuję listę do drukarni tak żeby na jutro już mieli i zaczęli robić w końcu zapłaciliście i czekacie :). Tych którzy dzisiaj zamówili a jeszcze nie otrzymałem przelewu oczywiście dopisuję do listy.
No w koncu konkretne informacje. Teraz juz tylko z gorki :)
ale o co chodzi z tymi smyczami???
To ja sie zapisuje na jedna sztuke.
Ja też poproszę jedną smycz.
O kurde, ale przegapiłem temat :(
Jak by była jeszcze dostepna 1 sztuka ID + smycz (po jakims "maruderze") to straasznie proszę o info na PW!! W ciągu 24h wpłacam kase.
Matko, temat ponad miesiac a niektorzy sobie "przegapiaja" :|
Hmm, dużo pracy a mało czasu, więc czytam tylko wybraneo tematy , jak widzę niestety :(
ja tez prosze...2 smycze.... :)