Odp: Prawdziwy zawodowiec ;-)
Wiesz, różne gazety mają różne systemy gratyfikacji, ale generalnie to tną po kosztach ach buczy. Wilcze prawo wolnego rynku. Taka może nie znowu smutna refleksja mnie naszła, ale jaka płaca taki sprzęt jest eksploatowany. Zresztą w fotografii prasowej, oraz kwestii wynagrodzeń za nią, w grę wchodzi bardzo wiele czynników. Otwarcie sali gimnastycznej to ŻADNE wydarzenie. Jakie wydarzenie takie pieniądze...chyba?
Czyli wychodzi, że otwarcie sali to żadne wydarzenie, żadne pieniądze z tego i żaden z Pana fotograf. Wszystko pasuje. Pytanie - co tam Wy robiliście? Nie wstyd Wam, Panu co to ogólnie wszystko żadne jeszcze nerwy psuć swą obecnością i świeceniem czerwonymi paskami? A fe, nieładnie. Znajdźcie sobie inne miejsca i dajcie mu rozwijać swoje hobby. :smile:
--- Kolejny post ---
Ale tak nawiasem to tytuł wątku powinien być bez tego uśmieszku, bo pomimo tego czym i jak Pan robi zdjęcia i jakie, to wszystko wskazuje, ze naprawdę jest prawdziwym zawodowcem. Może to i dziwne ale to fakt. Jest prawdziwym zawodowcem.
Jedyne co mi się rzuciło w oczy na tym zdjęciu to gustowne sandały Pana fotografa połączone ze skarpetami tak aby idealnie pasowały do spodni w kant :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Heilsberg
Czyli wychodzi, że otwarcie sali to żadne wydarzenie, żadne pieniądze z tego i żaden z Pana fotograf.Pytanie - co tam Wy robiliście
Nie każde wydarzenie należy przeliczać na pieniądze i nie wszyscy fotografują dla pieniędzy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Heilsberg
...bo pomimo tego czym i jak Pan robi zdjęcia i jakie, to wszystko wskazuje, ze naprawdę jest prawdziwym zawodowcem
Bynajmniej nie naśmiewam się ze sprzętu, a ze sposobu bycia i robienia zdjęć o efektach już nie wspomnę ;)
Nie wiem kto te zdjęcia robił, ale proszę przykład: Nowy Sącz: Otwarcie roku szkolnego w nowej hali sportowej - Sądeczanin - Twój Nowy Sącz
Ja ogólnie ten temat traktuję mocno humorystycznie. Wielu takich Panów jest na świecie i nie zmienimy ani ich, ani ich zachować. Trzeba tolerować i tyle. Ale "podrzeć łacha" zawsze można w ramach odstresowania.:smile:
Cytat:
Zamieszczone przez
Heilsberg
Z tego co zrozumiałem to zarabia (skoro znany w mieście).
Nie napisałem za co jest znany, ale na pewno nie za dobre zdjęcia (raczej odwrotnie)
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Heilsberg
Trzeba tolerować i tyle.
Jak widzisz na zdjęciu - jest tolerowany, ale gdybyś 15 minut czekał aż gość wyjdzie z kadru, bo chcesz pstryknąć fotkę (osobom fotografowanym a nie fotografującym) to też byś miał ochotę zrobić to co tombas napisał w 2 poście ;)
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Heilsberg
Ja ogólnie ten temat traktuję mocno humorystycznie.
Chyba jak każdy, tylko niektórzy mają złe wspomnienia - nie koniecznie śmieszne :)
a to nie jest przypadkiem Śmierciak...? ;)
Nie mówcie, że nie zaczynaliście podobnie jak Pan "prawdziwy zawodowiec" :D
Ależ oczywiście. Tylko nie pozwalali mi stawać na środku bo za młody byłem. :smile: A tak poza tym to typowej reporterki to ja nie uprawiam więc raczej jeszcze nawet nie zacząłem.
Jak dla mnie to przyczajony tygrys ukryty smok : D! Kawał chłopa a skulił się jak myszka, przecież go nie widać :D! Mistrz!