Też się zgłosiłem na Poznań, więc w razie czego masz Czapa transport ;-)
Wersja do druku
Też się zgłosiłem na Poznań, więc w razie czego masz Czapa transport ;-)
Odpowiadam na wszystkie pytania:
1. Zaawansowany amator - jest dokładnie tak jak napisał kasprzak. Nie uczymy ustawień aparatu, takie pojecia jak przysłona, czułość, ekspozycja itp. oraz praca nie tylko na trybie automat nie powinny być obce :)
2. Sprzęt "na dowód" oczywiście będzie, ale jaki i ile tego niestety nie wiem, zależymy w dużej częsci od tego co dostaniemy z Canona (mają specjalny zestaw na takie okazje, ale chętnych jest wielu...).
3. Po wypełnieniu formularza nie dostajecie maila, pojawia się tylko informacja na stronie, że wiadomość przyjdzie w terminie późniejszym. Będziemy wysyłać info do wszystkich, niezależnie czy się dostali czy nie. W przypadku pierwszych warsztatów (14 maja) odpowiedź będzie tuż przed długim weekendem majowym, pozostałe spotkania - może być trochę później.
Jeśli będą jeszcze jakieś pytania to z przyjemnością odpowiem :)
@kasprzak,cyfrowe.pl
dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi!
witam
odnośnie własnego sprzętu na warsztatach nie ma żadnych reguł ? kto czym będzie robił zdjęcia ? Bo chętnie bym zabrał analoga:)
pozdrawiam
a ja nie będę nigdzie - proszę skończyć tą wyliczankę kto i gdzie będzie - w przerwie możecie się zapytać kto jest z CB - wywaliłem ze 30 postów, proszę pisać merytorycznie na temat warsztatów a nie chwalić się że maile dotarły, a jak ktoś nie dostał potwierdzenia niech do organizatora pisze a nie tu
maile dot Katowic już dotary. Ktos z Opolszczyzny się wybiera?
Pozdrawiam
specjalnie dla arturs'a BYŁEM ..........
wróciłem dziś z Warsztatów z Ćwikiem
jestem bardzo zadowolony z merytorycznego wykładu
mimo iż nie robię stricte repo ulicznego to informacje o tworzeniu reportażu sensownie przedstawił na przykładach
Przyznać się kto pożyczał mi Samyanga 14mm w sali do porównania z 14mm Canona?
Remigiusz