fajne, a masz więcej takich?
po jakim czasie uznałeś ze to całkiem całkiem? xD
Wersja do druku
fajne, a masz więcej takich?
po jakim czasie uznałeś ze to całkiem całkiem? xD
moje odczucia po obejrzeniu są konkretnie, sprecyzowane : faaajnie :D Cała seria robi fajne wrażenie nawet nie chce mi sie myśleć nad jakimiś wadami po prostu sie podoba, a może o tej godzinie nie mam na to sił ,)
Edit:
Już mam jedną uwagę : Pierwsze zdjęcie mostu lepsze :) Ale skąd Ci nagle wziął sie wrak samolotu ? u nas już by to posprzątali, nie myśle teraz o komunalce :D
Musiałbym pogrzebać w archiwach:) A co do zdjęcia, to pochodzi z czasów, gdy niewiele wiedziałem o fotografii (jakieś 1,5 roku temu :-), jak widać, kadr czasami udawało się uchwycić nie najgłupszy, natomiast parametry często są naprawdę kosmiczne:)
Co do mostu to tez tak uważam, ale druga opcja również znalazła swoich obrońców:)
Samolot jest nieoznakowana atrakcja turystyczna do samodzielnego odnalezienia, zdjęcia zostały zrobione na Islandii, tutaj złom nie bardzo ludzi interesuje:)
Może to zmobilizuje Was do żywszej dyskusji:)
8.
Wczorajszy wieczór.
to w Polsce?
Nieeee, chociaż słyszałem, że i u nas czasami da się coś zobaczyć...
Co do ostatniego, straasznie zazdroszcze widoku, zawsze o tym marzyłem :roll: ale jeżeli chodzi o zdjęcie, myślę że lepiej prezentowałoby sie to poza miastem ,) a tak ? zielona plama nad miastem :P
Hmmm właśnie wyjątkowo opatrzyła mi się zorza na tle śniegu czy innego pustkowia, przez to mogłoby się wydawać, że zorza jest czymś wyjątkowym i trzeba jechać daleko za miasto, aby to zobaczyć... chciałem pokazać, że często widać ją po prostu z okna w centrum miasta:) Bo tak właśnie jest:)
9.
10.
Wyżyjcie się trochę na mnie... a nie dusicie to wszystko w sobie... żyłka pęknie i co będzie?
1. mi się nie wgrywa ;D
2. przepiękne
3. to fajne fajne
4. kolejny znakomity widok
5. świetnie uchwycone światło na tym samolocie
6. lux
7. przepiękne, sielankowe, ach
Zazdroszczę Ci tej Islandii :>