Ludzie czy nie ludzie - bez znaczenia, ale :mrgreen::mrgreen: Ten wpis komentuje wszystko. Sorrki dNostro ;)
Wersja do druku
Wbrew pozorom wszystko rozumiem. Na prawdę nie musisz mi tego tłumaczyć. Wyraziłem tylko swoje zdanie, że czuję niedosyt, a Ty zrobiłeś z tego problem. Nie odpowiadam na więcej Twoich postów, bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Apeluję o ciszę w tej kwestii, pozdrawiam.
Super ,ze wyraziliście swoje opinie i super ,ze się zainteresowaliście. Dziwi mnie jednak aż takie poruszenie...wydaje mi się ,ze powinniście skupić sie na radach i sugestiach ( oczywiście w miarę możliwości ) a nie na tym czy powinienem umieszczać zespół w tytule : ludzie na koncercie i na polemice w tym temacie. Tak chciałem, tak zrobiłem i tak juz jest, jak będę chciał zadowolić wszystkich to założę lampę, dopcham sie pod scenę i zrobię kolejny nudny reportaż z koncertu.
Jeżeli dobrze zrozumiałem tą ironie to cóż mogę powiedzieć...jedynie to ,ze brakuje mi w niej polotu :razz: . A na serio, to jest dopiero komętarz "z **** wzięty"... bo nie odpowiadający na prośby o sugestiach i radach ;-)
tak czy owak dzięki za zainteresowanie i za opinie :)
Przepraszam ale do mnie zdjecia tez nie trafiaja i wydaja sie z lekka przypadkowe. Tak z ciekawosci Te 6 to jest z ilu wytrzaskanych na tym koncercie 100? 200? czy 10?.
Podkreslam to tylko moje wrazenie.
ok. dzięki za opinie :) . Zdjęć zrobiłem ok. 50, później bateria padła :/, umieściłem 6 poziomych z 21 poziomych i pionowych ( to tak dla ścisłości ;p)
sugeruje, że zdjęcia z koncertów ( jako ogół ) są do siebie podobne i przez to wydają mi się nużące ( ale tylko jako ogół ).