emiasiaczek - mam i zone, i samochod, i kredyty, i malo kasy :) aaaj zapomnialem i mam dzieciaka :)
Liste tematow przedstawie w nocy dzis.
Wersja do druku
emiasiaczek - mam i zone, i samochod, i kredyty, i malo kasy :) aaaj zapomnialem i mam dzieciaka :)
Liste tematow przedstawie w nocy dzis.
:) no to wspaniale wniosek masz dochod na pokrycie a i praca pewnie malo zajmujaca bo czas na pisanie i organizowania sie znajduje, rob czekamy :)
Nie "rob czekamy" tylko POMAGAMY!
Ja się na to piszę!
Jestem z Warszawy, mam auto, namiot i potrafie gotować :mrgreen: Kto jedzie ze mną?? ;) :p
Też jestem z Wawy, tak samo jak Vitez auta brak, namiotu, za to umiem robic jajecznicę :p A co do Twojej girl no to nie było by głupie :D Cały pomysł warsztatów nie jest glupi :)
Vitez - a Twoje dziewczyna pozowalo na jakies sesji profi, i nie dla ciebie ?:) No i ile chce za to pozowanie ?:)
PIERWSZY PLENER - TEMAT: "fotografia fashion w plenerze"
I co wy na to?
Poniewaz namowienie kogos na poprowadzenie jest ciezsze niz zaryzykowanie samemu, wiec jesli ktos uzna, ze ja jestem w stanie przekazac Wam czesc wiedzy w formie warsztatowej, to chetnie spotkam sie w wybranym gronie i postaram sie pokazac Wam, jak ja rozumiem zdjecia i organizacje sesji w ogole. Mozemy to potraktowac jako sprawdzian idei Warsztatów w wersji iczka.
Program tych pierwszych warsztatow opisze w nastepnym poscie. Niech pomysle tylko....
Termin i miejsce do ustalenia, ale z oczywistych wzgledow organizacyjnych byloby mi najlatwiej zrobic je w 3City. Prosze wiec od razu brac to pod uwage.
brzmi zachęcająco, tyle, że ja mam nieco daleko. Jeśli żona puści (zostanie z maluszkiem) to będę, ale proszę o sensowne terminy i godziny :)
j/w chetnie sie pisze, termin decyduje.