Pokaż wyniki od 1 do 10 z 68

Wątek: WARSZTATY FORUMOWE - pod rozwagę

Mieszany widok

Domyślnie

Vitez - a Twoje dziewczyna pozowalo na jakies sesji profi, i nie dla ciebie ? No i ile chce za to pozowanie ?

PIERWSZY PLENER - TEMAT: "fotografia fashion w plenerze"

I co wy na to?

Poniewaz namowienie kogos na poprowadzenie jest ciezsze niz zaryzykowanie samemu, wiec jesli ktos uzna, ze ja jestem w stanie przekazac Wam czesc wiedzy w formie warsztatowej, to chetnie spotkam sie w wybranym gronie i postaram sie pokazac Wam, jak ja rozumiem zdjecia i organizacje sesji w ogole. Mozemy to potraktowac jako sprawdzian idei Warsztatów w wersji iczka.

Program tych pierwszych warsztatow opisze w nastepnym poscie. Niech pomysle tylko....
    Termin i miejsce do ustalenia, ale z oczywistych wzgledow organizacyjnych byloby mi najlatwiej zrobic je w 3City. Prosze wiec od razu brac to pod uwage.
    Ostatnio edytowane przez iczek ; 18-03-2007 o 11:50 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Termin i miejsce do ustalenia, ale z oczywistych wzgledow organizacyjnych byloby mi najlatwiej zrobic je w 3City. Prosze wiec od razu brac to pod uwage.
    Biorę i się wstępnie piszę (kluczowy będzie termin nie lokalizacja), jeżeli będę mógł we czymś pomóc to też chętnie w ramach możliwości
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

brzmi zachęcająco, tyle, że ja mam nieco daleko. Jeśli żona puści (zostanie z maluszkiem) to będę, ale proszę o sensowne terminy i godziny
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek
    I co wy na to?
    Jak na lato !

Dla chętnych z Warszawy, mogę zarezerwować trzy miejsca w mojej "limuzynie" - wyjdzie jakieś 60 zeta na łeb do 3city i spowrotem. Pewnie się jeszcze tam pokręcimy porobić fotki temu golasowi z widłami, laskom na molo itp. :wink:

Czekam na szczegóły terminowo-miejscowe
    Skasowali mi ;(

Początki nałogu Awatar Diabeł
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez suchyHc Zobacz posta
    Jak na lato !

Dla chętnych z Warszawy, mogę zarezerwować trzy miejsca w mojej "limuzynie" - wyjdzie jakieś 60 zeta na łeb do 3city i spowrotem. Pewnie się jeszcze tam pokręcimy porobić fotki temu golasowi z widłami, laskom na molo itp. :wink:

Czekam na szczegóły terminowo-miejscowe
    a co Ty na to jak byś o Płock zahaczył, ja bardzo chętnie bym wybrał się na takie wrsztaty.
    Panowie a może Janusz Body by coś poprowadził o obróbce zdjęć

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Vitez - a Twoje dziewczyna pozowalo na jakies sesji profi, i nie dla ciebie ? No i ile chce za to pozowanie ?.
    Sprobuje odczytac podtekst - nie, nie jest profi modelka ani doswiadczona modelka.
    Na profi sesji w studio byla raz, 2 lata temu, i wtedy inaczej wygladala i sie zachowywala. Teraz jest szczuplejsza i hmmm "doroslejsza" (psychicznie ).
    Jak tylko wiosna na dobre nastanie to bede ja trenowal na spacerach by przestala stresowac sie otoczeniem i ludzmi a zajela pozowaniem i aparatem 8) .

Tak wiec nie chce robic zludnych nadziei - ot luzna propozycja. A i tak jakbym sie wybieral to bym ja ze soba bral (bardzo czesto asystuje mi na wyjazdach).

Duzo zalezy jednak od terminu bo operacje i rekonwalescencje ja niedlugo czekaja a wtedy i ja bym nigdzie sie nie wybieral.

Uprawnienia umieszczania postów