Zamieszczone przez
guineagod
Temat troche stary więc może producęci zmienili strategię i się lepiej przykładają, dojechał dzisiaj do mnie nowiutki grip delty do 30d, pierwsze wrażenie bardzo dobre, materiały jak w orginale okleina uchwytu niewiele różni się od tej z aparatu, zamątowałem go na swoje miejsce pasuje jak ulał szczelina między aparatem a gripem minimalna , jak montowałem orginał to szczelina identyko dosłownie pół milimetra w obydwu gripach. Aparat wygląda jak nowy polecam każdemu maszyna stoi na ławie i się wpatruje super poprostu. Po zamątowaniu baterii stwierdziłem ze brak blokady w gripie dopiero po zamknięciu klapki baterje siedzą w środku, nie wiem jak jest w orginale, ale przydała by się blokada baterii jak w aparacie, spust migawki ma mniej wyczuwalny skok jak w aparacie (mogło by być lepiej) ale nie jest jak ktoś tu pisał tak ze nie można zatrzymać się na pomiar , bzdura , trzeba się przyzwyczaić. Mankamenty są drobne , ale grip kosztował mnie 308zł z kurierem. Polecam wszystkim którzy nie chcą wydawać dwa razy więcej kasy by zyskać 15% jakości